Alex Bodi a fost arestat pentru 30 de zile. Prima declarație: "Am adus de la doctor..."

 Raiciu Adriana
.

Alex Bodi a fost arestat pentru 30 de zile. Se cunoște deja faptul că omul de afaceri a fost implicat în mai multe dosare și chiar a mai fost o dată la închisoare. Însă, nimeni nu aștepta ca fostul soț al Biancăi Drăgușanu să ajungă iar după gratii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

UPDATE ora 17.44.

De ce a fost arestat Alex Bodi pentru 30 de zile

Se pare că Alex Bodi nu este cercetat într-un nou dosar, ci este pur și simplu o procedură, întrucît afaceristul nu s-a prezentat la termenul stabilit de judecători.

„ Admite contestația formulată de Parchetul de pe lână I.C.C.J – D.I.I.C.O.T. Serviciul terirorial Gorj. Desființează încheierea contestată și rejudecând, înlătură dispoziția art. 214 și urm. Cod procedură penală. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Bodi Alexandru Nicolae pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestarea preventivă. În baza art.230 Cod procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestarea preventivă pentru inculpatul Bodi Alexandru Nicolae. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunțată în camera de consiliu.'

Alex Bodi a fost arestat pentru 30 de zile. Luni, 11 octombrie, oamenii legii au dispus arestarea preventivă a omului de afaceri.

244674162_350777753474015_6573953710465618667_n-1244674162_350777753474015_6573953710465618667_n-1

Bodi Alexandru Nicolae a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile și a fost dus la Gorj, informează Spynews.

Alex Bodi a fost arestat. Primele declarații

Alex Bodi a recunoscut într-un live pe rețelele de socializare că a fost arestat: Am adus de la doctor cu starea mea de sănătate, hârtii oficiale că trebuia să stau 4-5 zile repaus, dar se pare că lucrurle astea nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă, nicidecum un avertisment sau poate un arest la domiciliu', a spus Alex Bodi într-un live în mediul online.

Deși în urmă cu doar câteva ore, Alex Bodi a fost surprins alături de noua sa iubită, Ema Uta, omul de afaceri se pare că trece iar printr-o perioadă dificilă. A fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile și urmează să fie dus în fața judecătorilor.

Până la momentul actual nu se cunosc informații despre motivul pentru care milionarul a fost ridicat de autorități, însă se cunoaște faptul că acesta a mai avut probleme cu legea în trecut și chiar a mai stat după gratii pentru o perioadă.

Joi, 12 noiembrie, la Tribunalul Dolj, s-a prezentat fostul soț al Biancăi Drăgușanu cu propunere de arestare preventivă. El a fost reținut miercuri, 11 noiembrie, de mai mulți mascați DIICOT, în cadrul unui dosar de proxenetism și trafic de persoane. 

„În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, desfășoară o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor.În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor',  este mesajul transmis de către autorități, în dimineața zilei de 11 noiembrie. 

Revenim cu detalii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton