Alex Bobicioiu, scandal uriaș cu Alex Zănoagă. Replici dure pentru soțul Siminei Loica: „Nu știe ce e aia inteligență”

 Laciu Andreea
.

Continuă scandalul dintre Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă, iar actualul iubit al Siminei Loica i-a transmis acum public un mesaj extrem de dur celui care este încă soțul brunetei, în acte. Cei doi bărbați urmează să se lupte în cadrul galei RXF din data de 27 septembrie 2022, dar lupta a început înainte să ajungă în ring.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alex Zănoagă și Simina Loica formau un cuplu îndrăgit de public, iar din iubirea lor a venit pe lume și micul Dominic. Însă, bruneta a decis să se despartă de soțul ei și a format oficial un cuplu cu Alex Bobicioiu, deși nu este încă o femeie liberă și în acte.

alex-bobicioiu-4alex-bobicioiu-4

Alex Bobicioiu, scandal uriaș cu Alex Zănoagă

Simina Loica are un fiu cu Alex Zănoagă, dar acum micuțul stă cu mama lui și își petrece timpul și cu noul iubit al acesteia, Alex Bobicioiu. Acest lucru îl deranjează teribil pe cel care este încă soțul fostei concurente de la Puterea Dragostei. Cei doi sunt acum rivali atât în ringul MMA, cât și în viața personală. Zănoagă i-a cerut lui Bobicioiu să nu mai discute public despre Dominic, dar acesta a ignorat avertismentele.

Ba mai mult decât atât, acum și-a atacat public rivalul și i-a transmis un mesaj extrem de dur, cu o lună și jumătate înainte de lupta care va avea loc în ring.

Citește și: Alex Zănoagă a reacționat după ce fiul său i-a spus tată lui Bobicioiu: „El e tată, dar are alt copil”

Citește și: Florin Ristei și iubita lui, Naomi Hedman, vacanță romantică în Grecia. Imagini de senzație din resortul de lux

Citește și: Alex Bobicioiu, declarație de dragoste pentru Simina Loica: „Te iubesc și…”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu refuză să se mute în America. Logodnicul ei vine în România, pentru ea:„Sunt aici cu băiatul lui'

„Sunt foarte motivat, pozitiv. Știu sigur ce va fi. Din ce am văzut, din antrenamentele lui, nu văd cum îmi va rupe mie capul. Picioarele lui zici că-s scobitori. Zici că-s atârnate pe uscătorul de rufe. Arată bine cu degetul, da!

Nu am vrut să se ajungă la astfel de lucruri. El dacă nu știe să fie matur… Mă gândeam că la cei 24 de ani un copil îl schimbă. Se pare că nu știe ce e aia inteligență', au fost declarațiile dure făcute de Alex Bobicioiu pe YouTube, conform Fanatik.

Cum a început relația dintre Simina Loica și noul ei iubit

Au șocat pe toată lumea după ce au recunoscut oficial că au o relație. Nu au ținut cont de gura lumii, nici de faptul că fosta concurentă de la Puterea Dragostei este încă o femeie căsătorită în acte și își trăiesc iubirea fără griji.

Sentimentele puternice pentru Simina au început când am sărutat-o prima oară și am petrecut mai mult timp împreună. Eu am pus suflet instantaneu, mi-a plăcut foarte mult. Acum trei luni a început totul.(…) Nu am fost niciodată un pansament, ea s-a îndrăgostit de mine și eu de ea. Cel mai mult m-a atras la Simina că e frumoasă, inteligentă, atentă cu mine.

Pe Simina a atras-o foarte mult că îl iubesc pe Dominic, că sunt atent cu ea, cu el.Am o relație foarte bună cu Dominic, ne înțelegem bine. Mereu mă strigă prin casă, câteodată și în somn. Ne jucăm împreună, stă la mine în brațe mai mereu. Stând în aceeași casă zi de zi, vă dați seama că e ca și cum suntem o familie.', a declarat Alex Bobicioiu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton