Alex Bobicioiu, replici acide la adresa lui Zănoagă. Cei doi se vor lupta în cușcă: "Du-te la oi, țapule"

 Dumitrache Laura
.

Scandalul dintre Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă continuă. După ce Simina Loica s-a despărțit de tatăl fiului ei și s-a cuplat cu prietenul lor comun, tensiunile dintre cei doi tineri au apărut. În aproximativ o lună, Bobicioiu și Zănoagă se vor lupta în cușcă, unde vor demonstra care dintre ei este mai puternic. Recent, actualul iubit al brunetei i-a transmis un mesaj dur lui Alex Zănoagă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alex Zănoagă și Alexandru Bobicioiu se vor lupta în cușcă. Deși în trecut erau prieteni buni, în prezent cei doi au ajuns la cuțite. Bobicioiu s-a cuplat cu fosta soție a lui Zănoagă, motiv pentru care între ei au izbucnit numeroase scandaluri.

alex bobicioiualex bobicioiu

Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei își aruncă unul altuia cuvinte dure pe rețelele de socializare. După mai multe postări în care fostul soț al Siminei a postat în mediul online mesaje dure la adresa rivalului său, de această dată a reacționat Bobicioiu.

Citește și: Alex Bobicioiu, scandal uriaș cu Alex Zănoagă. Replici dure pentru soțul Siminei Loica:„Nu știe ce e aia inteligență'

Citește și:Alex Zănoagă a reacționat după ce fiul său i-a spus tată lui Bobicioiu:”El e tată, dar are alt copil”

Citește și:Cu ce se ocupă Mihaela, soția lui Silviu Prigoană, la 43 de ani:”Am urmat un seminar de specializare în Germania”

Citește și:Gabriela Cristea suferă de o alergie severă. Ce probleme de sănătate are:”Am evitat să apar în ultima perioadă”

Alex Bobicioiu, replici acide la adresa lui Zănoagă.

În aproximativ o lună va avea loc lupta în cușcă dintre Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă. Mai exact, pe 27 septembrie, cei doi vor demonstrea care dintre ei este mai puternic. După ce fostul soț al Siminei Loica a postat mai multe mesaje dure la adresa rivalului său, de această dată Bobicioiu i-a transmis un mesaj acid. Actual iubit al Siminei l-a asigurat pe Zănoagă că va pierde lupta. Mai mult, Bobicioiu s-a legat inclusiv de fizicul lui Zănoagă, fiind ironic cu privire la faptul că acesta și-a lăsat barba să crească.

„Verdicte peste verdicte, pac, a căzut barba. Cred că așa o să-ți cadă barba în următoarele luni, zile, ani, cât o să ți-o iei de la multă lume, așa ai avut și un verdict la gala trecută, că tu bați, că tu faci și ți-ai luat-o bum. Du-te la oi, țapule, unde îți este locul. Doamne, porți elastice roz, cât mai vrei să-ți lași barba, până la buric? Bagă-te la încărcat.', i-a transmis Bobicioiu lui Zănoagă.

Alex Zănoagă, supărat pentru că fiul lui în numește tată pe Bobicioiu

Pe rețelele de socializare a circulat un clip video în care Dominic, fiul Siminei și a lui Alex Zănoagă îl numește tată pe Bobicioiu. Alex Zănoagă s-a declarat deranjat de acest lucru și i-a transmis un mesaj rivalului său. Mai mult, Zănoagă l-a atenționat pe iubitul Siminei să își vadă de copilul său.

„Dominic zice mamă și tată la oricine. Nu îi zice lui tată că e pe acolo. El zice așa oricui. Nu e nimic special acolo. Pe el îl strigă după nume, Bobi, ca la căței. Bobi, cățelușul. Fix așa îi zice. M-a deranjat când a zis că ‘Tata e bolnav’. Atunci trebuie să spună ‘Sunt bolnav’, nu ‘Tata e bolnav’. El tată e, dar are alt copil. El ar trebui să zică ‘tata’ copilului lui. Vă dați seama ce fel de caracter are și ce fel de persoană este el.”, a mărturisit Alex Zănoagă, în emisiunea difuzată pe canalul de YouTube WOWnews.

Alex Bobicioiu s-a cuplat cu Simina Loica

La scurt timp după despărțirea de Zănoagă, Simina Loica s-a cuplat cu Bobicioiu. Cei doi merg în vacanțe împreună, iar fostul concurent de la Puterea Dragostei petrece mult timp alături de fiul lui Zănoagă. Simina și Bobicioiu se afișează împreună pe rețelele de socializare, demonstrând că sunt fericiți împreună. Alex Zănoagă și Simina s-au cunoscut în emisiunea matrimonială Putere Dragostei, iar în cele din urmă au decis să formeze un cuplu. S-au căsătorit, iar la scurt timp au devenit părinți. Relația lor nu a durat și au divortat, iar Dominic a rămas la mama lui.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton