Scandal în clinica Oanei Zăvoranu. Alex Ashraf, primele declarații: „Eu am fost cel agresat”

 Martin Lorena
.

Alex Ashraf, primele declarații despre scandalul din clinica Oanei Zăvoranu. Recent, a avut loc un scandal uriaș în clinica Oanei Zăvoranu. Se pare că o fostă angajată l-ar fi acuzat pe soțul divei de vătămare corporală. După ce aceasta și-a spus partea de poveste, Alex Ashraf își susține punctul de vedere și oferă primele declarații cu privire la acest subiect controversat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Ashraf este implicat într-un scandal uriaș chiar în clinica soței sale, Oana Zăvoranu. Se pare că o fostă angajată l-ar fi acuzat pe bărbat de vătămare corporală. Acesta a oferit primele declarații cu privire la subiectul controversat, susținând că el este cel agresat. Ba mai mult decât atât, soțul Oanei Zăvoranu subliniază faptul că el este cel care a apelat la autorități.

155764220_312655536886838_5537193952741289145_n155764220_312655536886838_5537193952741289145_n

Alex Ashraf își susține punctul de vedere și își ia apărarea cu privire la subiectul controversat în care a fost implicat. Ba mai mult, acesta subliniază faptul că nu a agresat pe nimeni.

Citește și: Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu Luis Lazarus:„Am de recuperat 15 mii de euro'

Citește și: Oana Zăvoranu a criticat-o pe Andreea Marin în direct:„În momentul ăla mai poți să fii divă?'

Citește și: Ce a postat fostul soț al Andei Adam pe Internet, după ce ea s-a logodit:„Orice om e liber să…'

Citește și: Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dat Statul român în judecată, din cauza certificatului verde:„O situație de umilință'

Alex Ashraf, primele declarații despre scandalul din clinica Oanei Zăvoranu

Totul a pornit în momentul în care o fostă angajată și-ar fi cerut salariul, după ce și-a dat demisia de la clinica Oanei Zăvoranu. Aceasta a susținut că soțul divei a agresat-o. Pe de altă parte, acesta are o altă versiune a poveștii. El a declarat că femeia a fost concediată tocmai pentru că aducea deservicii.

'Este adevărat că este vorba despre o fostă angajată. Nu este adevărat că eu am abuzat-o pe această femeie. Eu am fost cel agresat, eu am sunat la 112, eu am dat declarații primul la poliție. Și eu am fost la IML, și eu sunt acum la Municipal și îmi fac tot felul de analize ca să dovedesc că eu am fost cel agresat, nu ea. Nu am bătut eu pe nimeni, din contră, eu am fost cel agresat.', a spus Alex Ashraf pentru FANATIK.

„Nu mai avem nevoie de asemenea specimene'

Alex Ashraf susține că femeia a făcut foarte multe probleme în clinică de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, acesta subliniază faptul că ar exista inclusiv dovezi împotriva ei.

Ea a început să vorbească urât prin clinică, am și înregistrări, atât audio, cât și video. De vreo două săptămâni, ea este în cârdășie cu alte persoane care mi-au îngreunat mie mersul bun al clinicii și a început să îmi streseze toți angajații. M-au sunat inclusiv angajații și mi-au spus că îi stresează, nu a mai făcut ture la locul de muncă, ea fiind operator pe imagistică, pe RMN. Am spus că nu e nicio problemă, nu mai avem nevoie de asemenea specimene, de mâine să nu mai vină în clinică.', a adăugat el.

„Eu am sunat la 112'

Potrivit lui Alex Ashraf, femeia este cea care a devenit violentă, el fiind partea vătămată. Bărbatul susține că a sunat la 112 pentru ca autoritățile să o calmeze pe fosta angajată.

'Ea m-a ținut de lanț, m-a zgâriat pe gât, m-am împiedicat în tocul ușii, am mâna umflată. Acum sunt la ortoped, ca sa pot să îmi fac un RMN și apoi să mă duc la IML. Între timp, după ce a văzut că mi-a rupt lanțul, mi-a dat drumul, am pus mâna pe telefon, am sunat la 112, a venit un echipaj de Poliție, am explicat speța, am mers la Poliție, am făcut reclamație pe parte vătămată.', a dezvăluit Alex Ashraf.

Alex Ashraf susține că femeia ar fi venit la clinică pentru scandal

În ultimele 24 de ore s-au întâmplat foarte multe lucruri în clinica Oanei Zăvoranu. Alex Ashraf susține că fosta angajată a venit la clinică tocmai cu gândul de a face scandal. Aceasta ar fi amenințat fetele de la recepție, ar fi făcut gălăgie și s-ar fi comportat extrem de violent.

'Aseară a stresat-o pe managera clinicii cu zeci de mesaje, mailuri, ea fiind blocată de toată lumea pe telefon și, pentru că a văzut că nu mai are niciun acces, a venit la clinică, a parcat mașina fix în ușa clinicii, pe locul pentru salvare, a urcat în clinică cu jumătate de mască pe față, nici măcar corespunzător, în locul unde eu am teste COVID și a început scandalul.', a spus el.

Mai mult decât atât, toată problema ar fi pornit de la bani. Potrivit lui Alex Ashraf, femeia ar fi trebuit să primească banii pe data de 10, în schimb a venit după ei mult mai devreme și cu o atitudine complet nepotrivită.

A început să vorbească urât, a amenințat fetele din recepție, le-a cerut să vină cineva din conducere, că dacă nu vine…că ea își vrea banii. Banii se dau pe data de 10, nu am ce să discut până pe data de 10 cu absolut nimeni. Dacă eram în data de 11, atunci poate puteai să vii să faci scandal, dar, dacă nu îți dădeam banii, te duceai în instanță, mă dădeai în judecată și la revedere. Nu exista nicio altercație.', a continuat acesta.

Alex Ashraf a încercat să o dea afară pe fosta angajată

Soțul Oanei Zăvoranu susține că adevăratul scandal a început în momentul în care ar fi încercat să o dea afară pe fosta angajată. Aceasta ar fi început să devină violentă, moment în care bărbatul a continuat să o ducă spre ieșirea din clinică.

'Când am ajuns la clinică, i-am spus: ‘Domnișoară, vă rog frumos să ieșiți afară, nu purtați masca corespunzător și, în al doilea rând, faceți gălăgie. Este o clinică privată și vă rog frumos să ieșiți afară. Am spus de mai multe ori, m-a amenințat cu presa, mi-a spus că va suna la presă și că va anunța ea pe toată lumea. Am luat-o de braț și am dat-o afară.', a spus el.

Fosta angajată îl cunoștea bine pe Alex Ashraf

Alex Ashraf a povestit că femeia l-a luat de lanțul pe care îl poartă. Acesta are o puternică încărcare emoțională pentru soțul Oanei Zăvoranu, iar fosta angajată știa acest lucru.

În momentul în care am dat-o afară, m-a luat de lanț, știind că lanțul e de la mama mea, cumpărat cu soția mea din Germania, lanțul meu preferat pe care îl am în toate pozele și mi-a spus: ‘Nu-ți dau drumul pentru că știu că este lanțul tău preferat și eu îmi vreau banii. I-am spus că nu se dă nimic acum, să iasă afară și că vorbim pe data de 10. ' a mai declarat Alex.

Alex Ashraf vrea să o dea în judecată pe femeie

În urma scandalului, imaginea Oanei Zăvoranu și a clinicii sale a fost denigrată, motiv pentru care Alex Ashraf este hotărât să o dea în judecată pe femeie.

'M-au sunat angajații să-mi spună că au început pacienții să plece din cauza ei care a început să urle pe acolo prin clinică, asta înseamnă că mi-a afectat imaginea și pentru asta o să o dau în judecată. A afectat imaginea clinicii și a soției mele. Toată lumea când aude de Oana Zăvoranu, pac, presă, adică nu mai pot să fac nimic acum. ',  a conchis Alex Ashraf.

Ce spun martorii scandalului

Înainte ca soțul Oanei Zăvoranu să vorbească public despre scandal, au apărut câteva informații de la martori. Aceștia susțin că Alex Ashraf este cel care a agresat-o pe femeie.

„Femeia și-a dat demisia și a venit la clinică să-și ia salariul, banii care au mai rămas din ce a lucrat. Alex nu a vrut să-i dea banii. Ea a spus că nu-i cinstit și că a muncit pentru banii ăștia.Soțul Oanei s-a enervat și a început scandalul. A zis că el o concediază, nu demisionează ea și că o dă afară fără nimic. Ea a insistat și Alex și-a ieșit din minți. A lovit-o peste față, i-au căzut și ochelarii. A fost chemată Poliția la fața locului', au declarat martori ai evenimentului neplăcut din clinica Oanei Zăvoranu pentru CAN-CAN.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton