Alessia s-a împăcat cu tatăl copilului ei, la 6 luni de la divorț: ”Și-a dat seama că cel mai bine e acasă”

 Stamen Diana
.

Alessia s-a împăcat cu tatăl copilului, după ce în urmă cu 6 luni divorțau. Cei doi au pus punct după o relație de 11 ani, însă nu au putut să stea prea mult despărțiți.

Este împăcarea de la început de an. Alessia și tatăl copilului ei, Alvin, s-au împăcat și sunt din nou o familie fericită. Ruptura dintre cei doi a avut loc chiar după botezul micuțului lor.

Alessia și soțul ei s-au gândit să-și mai dea o șansă de dragul băiețelului pe care îl au împreună.

'S-au împăcat. Și-au mai dat o șansă. Au făcut acest lucru și pentru copil. Cred că și el și-a dat seama că cel mai bine e acasă. Copilul e fericit că acum sunt cu adevărat o familie', a mărturisit un apropiat al artistei, potrivit Cancan.

Motivul pentru care Alessia și soțul ei s-au despărțit

„Lucrurile sunt tulburi acum, atâta tot. Mai interacţionăm când şi când. Nu mai stăm împreună de prin februarie. Au trecut destule luni. Adevărul e că nu prea poţi să trăieşti cu mine în casă, sunt cicălitoare. Dacă stai cu mine cinci zile, a doua ai și fugit. Sunt şi eu cam dificilă, recunosc.

El m-a cerut, am acceptat logodna. Am rămas însă însărcinată, am făcut botezul. Dar, sincer, eu am simţit că nu e sută la sută. Poate e şi vârsta, că el e mai mic cu şapte ani decât mine. Şi atunci am zis să mai aştept un pic, să văd dacă atinge maturitatea necesară pentru nervii mei'declara artista, în urmă cu câteva luni.

FOTO: Facebook

Alessia-1Alessia-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton