Alessia s-a îmbolnăvit din cauza divorțului: „Am făcut TBC, apă la plamâni, colon iritabil și ulcer, pe fond de stres”

 Lupescu Anca
.

Scandalul dintre Alessia și fostul soț pare să nu se mai termine. Cei doi se află în proces pentru custodia fiului lor, iar acum ies la iveală detalii neștiute despre motivele care au dus la divorț. Alessia a făcut declarații șocante despre bolile de care a ajuns să sufere din cauza divorțului și a stresului provocat de acesta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva zile, Alessia a anunțat că a cerut un ordin de restricție pe numele soțului său și că a plecat la Constanța. Ea și-a luat băiețelul și a plecat din București, asta pentru că partenerul ei a fost violent cu ea.

Cântăreața a dezvăluit că de fapt pe numele bărbatului au fost emise două ordine de protecție, unul de cinci zile, iar altul de trei luni. În plus, toată trauma prin care a trecut a împins-o pe Alessia să caute ajutorul unui psiholog.

”Nu ne mai înțelegeam de mult timp. Au fost două ordine de protecție, unul de cinci zile și unul de trei luni. De ce pleacă o femeie de acasă cu tot cu copil? Eu încă fac terapie la psiholog, am fost și cu copilul la psiholog', a spus Alessia, la Antena Stars.

descărcare-40descărcare-40

În vara trecută, Alessia a ajuns de mai multe ori la spital, fiind diagnosticată cu multiple afecțiuni cauzate de stres. „Despărțirea m-a afectat. Am făcut TBC, apă la plamâni, colon iritabil și ulcer pe fond de stres. Mi le-au provocat el și familia lui. Părinții lui sunt principalii vinovați pentru tot ce s-a întâmplat în relația noastră. S-au băgat în familia noastră aproape de la început', a mai declarat solista.

În replică, fostul soț neagă faptul că părinții lui le-ar fi distrus celor doi mariajul. „Ea s-a băgat în relațiile mele cu părinții. Eu am ajutat-o în carieră. Eu nu mi-am făcut reclamă pe spatele ei. A zis că  s-a îmbolnăvit din cauza mea și ea mergea la concerte la -10 grade dezbrăcată', a declarat Ionuț, la Antena Stars. 

Deși au încercat să se împace la începutul anului trecut, cei doi au ajuns din nou la conflict din cauza partajului după divorț. „A pus ceva pe numele lui, din ce am realizat cu banii noștri, comuni. Am împărțit bunurile și partea lui de bunuri le-a vândut. Eu, în speranța că ne împăcăm, i le-am dat și pe ale mele. Acțiunile lui vorbesc de la sine', a spus Alessia.

De ce s-a despărțit Alessia de tatăl copilului său

Alessia a dezvăluit motivul pentru care ea și și tatăl copilului ei s-au despărțit. A recunoscut că este cicălitoare și dificilă. În plus, a spus artista, a simțit de la început că nu e 100%, asta deși a acceptat cererea în căsătorie.

„Lucrurile sunt tulburi acum, atâta tot. Adevărul e că nu prea poţi să trăieşti cu mine în casă, sunt cicălitoare. Dacă stai cu mine cinci zile, a doua ai și fugit. Sunt şi eu cam dificilă, recunosc. El m-a cerut, am acceptat logodna.

Citește și: Alessia a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț.Primele declarații ale bărbatului

Citește și: Alessia s-a împăcat cu tatăl copilului ei, la 6 luni de la divorț:’Și-a dat seama că cel mai bine e acasă’

Citește și: Cum și-a descoperit Costi Diță, alias Giani din Las Fierbinți, pasiunea pentru actorie:„La primul examen la teatru am luat nota 1/ EXCLUSIV

Citește și: Doru Todoruț, adevărul despre fosta soție, după ce l-a dat în judecată.Cum se înțeleg acum

Am rămas însă însărcinată, am făcut botezul. Dar sincer, eu am simţit de la început că nu e sută la sută. Poate e şi vârsta, că el e mai mic cu şapte ani decât mine. Şi atunci am zis să mai aştept un pic, să văd dacă atinge maturitatea necesară pentru nervii mei', a declarat Alessia în timpul divorțului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton