Alessandro Safina s-a despărțit de Laura Maria Calafeteanu, după 7 ani de relație. Infidelitatea româncei ar fi motivul

 Stamen Diana
.

Alessandro Safina s-a despărțit de Laura Maria Calafeteanu și pare a nu mai fi deloc cale de împăcare. Artistul italian și românca formau un cuplu de mai bine de 7 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Păreau că se înțeleg foarte bine și că nimic nu i-ar putea despărți vreodată, însă după 7 ani de relație și-au spus adio. Alessandro Safina s-a despărțit de Laura Maria Calafeteanu, după ce aceasta l-ar fi înșelat, potrivit Cancan.

Se pare că românca a călcat strâmb, iar italianul nu a putut să o ierte sub nicio formă, chiar dacă au împreună un copil. Alessandro Safina ar fi foarte dezamăgit de infidelitatea mamei copilului său și a decis să rupă definitiv relația.

Artistul a mai trecut printr-un divorț în anul 2011. Alessandro Safina a fost căsătorit cu balerina de origine italiană, Lorenza Mario, iar împreună au un băiat.

Cum a început povestea lor de dragoste

Alessandro Safina și Laura Maria Calafeteanu s-au cunoscut în România, după unul dintre concertele sale. Artistul și frumoasa românca erau împreună din anul 2013, iar împreună au un băiețel de 5 ani.

'Ne-am întâlnit după un concert aici, în România, la Sala Palatului. După aceea, totul a crescut în mod natural între noi. Acum avem un copil foarte frumos împreună.', a declarat Alessandro Safina pentru VIVA!.

Alessandro-Safina-s-a-despărțit-de-Laura-Maria-Calafeteanu-2Alessandro-Safina-s-a-despărțit-de-Laura-Maria-Calafeteanu-2

De dragul iubitei sale, tenorul italian și-a cumpărat casă și s-a mutat în România. Alessandro Safina a învățat limba română și era fericit alături de Laura Maria Calafeteanu și copilul pe care îl au împreună.

Citește și: Alessandro Safina, despre căsătoria și viața de familie cu o româncă. Acum, România este 'acasă' pentru el

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton