Alec Baldwin este dat din nou în judecată. Actorul e acuzat de stres posttraumatic, după incidentul în care Halyna Hutchins a murit

 Dumitrache Laura
.

Alec Baldwin este dat din nou în judecată. Alec Baldwin a pledat nevinovat în cazul împușcăturii mortale de pe platourile de filmare ale filmului Rust. Însă trei colegi l-au dat în judecată pe actor. Aceștia susțin că Baldwin suferă de stres posttraumatic și anxietate, după ce Halyna Hutchis a murit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alec Baldwin este dat din nou în judecată. Alec Baldwin trece printr-o perioadă dificilă, după ce în 2021 a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine a filmului Rust. Halyna Hutchins a fost împușcată din greșeală, dar aceasta și-a pierdut viața în drum spre spital. Acum, trei membri ai peliculei l-au dat în judecată pe Alec Baldwin și producătorii filmului.

alec baldwinalec baldwin

Actorul Alec Baldwin a negat că ar fi apăsat pe trăgaci, dar procurorii l-au acuzat de omor involuntar pentru că a tras cu arma în timp ce era îndreptată spre Hutchins. Cei trei membri ai echipei l-au dat în judecată pe actor, declarând că aceasta ar suferi de stres posttraumatic.

Citește și:Alec Baldwin revine la filmările pentru „Rust', la un an după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins. Actorul este acuzat de omor din culpă

Citește și:Alec Baldwin a ajuns la o înțelegere cu familia femeii pe care a împușcat-o mortal la filmări. Ce va primi soțul Halynei Hutchins

Citește și:Ce intervenții estetice își face Andreea Antonescu, la două luni de când a născut: „Aștept momentul ăsta de foarte mult timp'

Citește și:Prin ce a trecut Feli după despărțirea de tatăl fetiței sale: „Am avut o perioadă extrem de grea'. Motivul pentru care a luat o pauză de la carieră

Alec Baldwin este dat din nou în judecată

Alec Baldwin are parte de momente dificile, după ce în anul 2021 a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins. Actorul se afla la filmările filmului Rust, iar Halyna era directoarea de imagine. Din păcate, actorul a tras un foc de armă care a rănit-o mortal pe Hutchins.

După ce a pledat nevinovat la proces, trei membri ai filmului Rust l-au dat în judecată pe actorul de la Hollywood. Aceștia susțin că Baldwin suferă de stres posttraumatic din cauza incidentului petrecut în 2021. Ross Addiego, operatorul șasiului rulant, Doran Curtin, asistentul designerului de costume și Reese Price sunt cei trei membrii care l-au dat în judecată pe Baldwin, potrivit Daily Mail.

Cei trei membrii ai echipajului se aflau în apropierea lui Baldwin când arma s-a descărcat

Arma pe care Alec Baldwin o avea în posesie s-a declanșat și a rănit-o pe Halyna Hutchins. Cei trei membri ai echipajului se aflau în apropierea actorului în momentul incidentului. „A privit șocată cum Hutchins duce mâna la abdomen', se arată în documentele depuse la tribunal. Curtin a declarat că a avut un șoc după ce Hutchins a fost împușcată.

Procesul îi acuză și pe producătorii filmului că au angajat persoane care au primit în trecut plângeri în ceea ce privește siguranța. Armurierul Hannah Gutierrez Reed și primul asisnet de regizor David Halls, au fost și eu dați în judecată.

Hannah Gutierrez Reez este acuzată de omor involuntar

Hannah Gutierrez Reez este armurierul filmului Rust, și a fost acuzată de omor involuntar, la fel ca Alec Baldwin. Aceasta riscă să fie condamnată la 18 luni de închisoare.Femeia a încărcat din greșeală un cartuș adevărat în arma cu care Baldwin a tras și a criticat producătorul filmului că nu au oferit mai mult timp pentru antrenamentul cu armele de foc. De asemenea, Alec Baldwin este acuzat că nu a acordat atenție în timpul antrenamentului cu arme. Soțul Halynei Hutchis a intentat un proces în urmă cu un an și a fost de acord, în octombrie, cu finalizarea filmului.

Pelicula Rust va intra din nou în producție. Producătorul executiv va fi chiar soțul Halynei, iar în rolul principal se va afla Alec Baldwin.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton