Albert Gugulan, un concurent de la Românii au talent, nemulțumit că a pierdut în fața lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul acestei ediții: ”Cred că eu meritam...”

 Calin Maria Bianca
.

Albert Gugulan, un concurent de la Românii au talent, nemulțumit că a pierdut în fața lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul acestei ediții. Toată lumea știe faptul că Rareș Prisăcariu este câștigătorul Românii au talent 2023, însă, totodată se știe și faptul că după ce a fost anunțat câștigătorul, numeroase comentarii răutăcioase și-au făcut simțită prezenta în mediul online. Ei bine, deși părea că spiritele s-au liniștit, Albert Gugulan, unul dintre concurenții acestei ediții, care s-a luptat cot la cot cu Rareș Prisăcariu pentru marele premiu, a dezvăluit că nu este deloc mulțumit de rezultatul final, susținând că el trebuia să câștige.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rareș Prisăcariu a stârnit numeroase controverse după ce a câștigat Românii au talent 2023, asta fiindcă mulți au ținut să spună că s-au modificat voturile. Andra a explicat clar, mai ales în calitate de jurat, că nu se pune problema de așa ceva, iar Rareș Prisăcariu, micuțul de doar 7 ani, a câștigat prin propriile lui puteri și prin talentul de care a dat dovadă încă de când a urcat pentru prima dată pe scenă și a primit Golden Buzz.

mczoptq0mczoyxnoptqwmtfmnmfmm2uxymjmyjewodazzdgyyjziztkxodu4.thumb_mczoptq0mczoyxnoptqwmtfmnmfmm2uxymjmyjewodazzdgyyjziztkxodu4.thumb_

Totuși, deși s-a lămurit situația și foarte multe persoane publice i-au luat apărare, începând de la Andra, Cătălin Măruță, Dana Budeanu și mulți alții, în continuare este scandal după finala emisiunii Românii au talent. Un concurent din marea finală, care s-a clasat pe locul 7, susține că el trebuia să câștige și nu Rareș Prisăcariu.

Citește și: Cum a fost primit Rareș Prisacariu la școală după ce a câștigat Românii au Talent 2023: „Mi-au dat surprize…”

Citește și: Ce vor face părinții lui Rareș Prisacariu cu premiul de 120.000 de euro câștigat de fiul lor la Românii au talent: „Lumea nu știe, dar…”

Citește și: Cine este Alexandra Porkolab de la Survivor 2023. S-a despărțit de tatăl fetiței sale

Citește și: Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a împlinit 1 an. Imagini rare cu micuțul Liam

Albert Gugulan, un concurent de la Românii au talent, nemulțumit că a pierdut în fața lui Rareș Prisăcariu

Albert Gugulan este tânărul pianist care a impresionat și el încă din audiții, reușind să impresioneze masa juriului, dar și telespectatorii din fața micilor. Ei bine, s-a clasat pe locul 7 în Marea Finală, însă cu toate astea, consideră că el trebuia să câștige, fiindcă merita mult mai mult. Cu toate astea, este mulțumit și foarte mândru de el că a ajuns până în acest punct, astfel că de acum are numeroase planuri de viitor, mai ales după ce lumea l-a apreciat și a ajuns într-o oarecare măsură cunoscut.

 „Pentru mine înseamnă o mare realizare, și o mare bucurie pentru că am putut ajunge până în Marea Finală. Mă simt foarte bucuros, deoarece m-a apreciat atâta lume, dar si puțin dezamăgit, deoarece am crezut mult că voi câștiga, deoarece eu unul cred că meritam.Am primit cele mai frumoase reacții de susținere și de încurajare. Și acum am văzut câtă lume mă iubește si îmi apreciază munca', a spus Albert Gugulan pentru Ciao.ro.

Albert Gugulan muncește mult pentru cariera sa în acest domeniu

Albert Gugulan nu a câștigat Românii au talent 2023, asta deoarece premiul cel mare și trofeul au mers direct către Rareș Prisăcariu, însă cu toate astea are de gând să muncească din ce în ce mai mult pentru a-și atinge idealurile. Repetă în jur de 7-8 ore pe zi, însă nu vrea să se oprească până când nu ajunge un pianist concertist de mare succes.

'De obicei mi le aleg singur, (n.r partiturile) după ce stau și ascult diferite interpretări ai mai multor pianiști consacrați. Într-o săptămână pot spune că repet foarte mult, în fiecare zi, câte 7-8 ore pe zi. Mi-aș dori ca în cariera mea să urmeze o evoluție din ce în ce mai mare, să pot deveni un pianist concertist.', a mai declarat Albert pentru sursa menționată mai sus.

Ce vor face părinții lui Rareș Prisacariu cu premiul de 120.000 de euro câștigat de fiul lor la Românii au talent

Rares Prisacariu a câștigat Românii au talent 2023, astfel că pe lângă trofeul emisiunii, a primit și marele premiu de 120.000 de euro. Ei bine, ținând cont micuțul câștigător are doar 7 ani și nu știe să gestioneze astfel de sume, părinții lui au decis să ofere primele declarații legat de ceea ce vor face cu banii, fără a lăsa loc de interpretări. Mai concret, Gina și Marius Prisacariu au menționat că o să investească totul în educația micuțului lor.

Nu cred că e momentul să discutăm despre ceea ce vom face cu banii. Pur și simplu, asta vom alege mai târziu. Nu există acum decât un singur răspuns. Vom investi acești bani în fiul nostru, dar asta se va întâmpla pe parcurs! Material, ne vom sprijini copilul, așa cum fac toți ceilalți părinți’, a precizat Gina Prisăcariu pentru Playtech Știri.

Totodată, fiindcă subiectul discuției este chiar marele premiu, părinții lui Rareș Prisacariu au explicat că deși fiul lor a câștigat premiul de 120.000 de euro, după ce a mers acasă de la finala Românii au talent, și-a dorit câteva cărți și un joc de lego.

„Și-a dorit foarte mult un joc de lego și câteva cărți. Ca atare, în weekend asta am făcut. Am mers și am cumpărat acel joc de lego mult dorit. Nu se pune chestiunea ca Rărășelul nostru, puiul nostru, cum îl alintăm, să nu aibă parte de tot confortul material din partea noastră!’, au concluzionat părinții lui Rareș Prisacariu pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton