Al treilea copil al cuplului Kardashian-West va veni pe lume mai repede decât se credea!

 Oana Pantazi
.

Sarcina celebrei Kim Kardashian a fost cel mai fierbinte subiect al ultimelor săptămâni, însă până recent celebrul cuplu nu a făcut nicio declarație oficală pe această temă. Acum, cei doi nu doar că au confirmat, ci au plusat cu o veste neașteptată: al treilea copil al cuplului Kardashian-West va veni pe lume mai repede decât se credea!

 

Kim Kardashian și Kanye West

După ce s-au făcut zeci de previziuni și teoria conspirației a funcționat non-stop, ajungându-se chiar la ipoteză că mama-surogat aleasă de faimosul cuplu ar fi chiar sora lui Kim, Kylie Jenner, care este și ea însărcinată, cei doi soți au demontat pe rând toate afirmațiile, punând în sfârșit capăt zvonurilor. Într-un preview al emisiunii Keeping Up With the Kardashians, Kim și Kanye au confirmat că fetița lor urmează să se nască, dar și mai uimitoare a fost data nașterii, pe care până acum nu a ghicit-o niciunul dintre fanii vedetei.

Kim Kardashian și fiica ei, North

 

Conform US Weekly, fetița cuplului Kardashian-West se va naște cel mai probabil înainte de Crăciun, deci mama-surogat a rămas însărcinată în luna martie, cei doi reușind să păstreze secretul multe luni, ceea ce i-a determinat pe jurnaliști să concluzioneză că micuța va veni pe lume odată cu copilul lui Kilye Jenner. Evident, de aici până la suspiciunea că sora mai mică a lui Kylie e mama-surogat n-a mai fost decât un pas. Momentul a fost, se pare, perfect ales, pentru că atunci este preconizat să fie gata casa vedetelor din Hidden Hills, California.

 

Kim, alături de North și Saint

Până atunci, celebrul cuplu ține în permanență legătura cu mama-surogat, a cărei identitate, spre binele ei, dar și al viitorului nou-născut, nu a fost încă dezvăluită. Se pare că Kim va povesti despre asta într-un episod viitor din Keeping Up With the Kardashians, la care momentan se filmează, cee ace înseamnă că nu va mai dura mult. Bineînțeles, acesta este o modalitate obișnuită de a-și ține spectatorii în suspans și de a face trafic cu emisiunea. Cert e că, de Crăciun, sunt mari șanse ca ceilalți doi copii ai cuplului, North (4 ani) și Saint (1 an) să primească o surioară…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton