Agresorul lui Laurette a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Marian Tătic nu are voie să se apropie de ea timp de 5 ani

 Dumitrache Laura
.

Agresorul lui Laurette a fost condamnat la trei ani și opt luni de închisoare cu executare. Bărbatul care a lovit-o pe Laurette Atindehou în luna martie a anului 2021 și-a primit sentința. Acesta a primit o pedeapsă de trei ani și opt luni de închisoare cu executare. Hotărârea poate fi atacată, în termen de 10 zile, de agresorul vedetei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După doi ani, Laurette Atindehou a câștigat procesul cu Marian Tătic, bărbatul care a agresat-o fizic în anul 2021, într-un hotel din București. Acesta și-a primit astăzi sentința, fiind condamnat de judecători la trei ani și opt luni de închisoare cu executare.

marian tatic laurettemarian tatic laurette

Laurette a câștigat procesul cu agresorul ei, iar acesta a fost condamant la închisoare cu executare. Marian Tătic și-a primit sentința astăzi din partea Judecătoriei Sectorului 3, după ce a sechestrat-o și bătut-o pe fosta asistentă tv într-un hotel din Capitală.

Citește și: Laurette, prima reacție după ce Marian Tătic a publicat mesajele dintre ei: „Îmi doream ceva serios cu el”

Citește și:Și Andreea Podărescu a fost abordată de Marian Tătic, agresorul lui Laurette: „Mi-a făcut o invitație și…”

Citește și:Bianca Drăgușanu, după ce s-a zvonit că este însărcinată cu Gabi Bădălău: „Suntem…” / Imaginile cu abdomenul ei au devenit virale

Citește și:Câți bani a primit Andreea Moromete pentru 18 săptămâni petrecute la Survivor 2023

Agresorul lui Laurette a fost condamnat la trei ani și opt luni de închisoare cu executare

Marian Tătic, agresorul lui Laurette Atindehou a fost condamnat la trei ani și opt luni de închisoare cu executare. În urmă cu doi ani, bărbatul a sechestrat-o și bătut-o pe vedetă într-un hotel din București. Soluția dată de Judecătoria Sectorului 3 din București poate fi atacată, în termen de 10 zile, de Marian Tătic. Inculpatul a fost condamant pentru fapte de violență deosebit de grave, dar și pentru lipsirea de libertate a vedetei, potrivit fanatik.

Conform hotărârii judecătorilor, agresorul lui Laurette nu mai are dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat ori dreptul de a fi ales în vreo funcție publică.

Marian Tătic nu mai are voie să se apropie de Laurette Atindehou vreme de 5 ani

Bărbatul care a agresat-o pe Laurette are ordin de restricție și nu se mai poate apropia la mai mult de 150 de metri de vedetă, timp de 5 ani. Mai mult, agresotul lui Laurette trebuie să plătească daune morale pentru faptele de care a fost găsit vinovat. Acesta este obligat să plătească suma de 3.000 de euro daune morale pentru violență, dar și 10.000 de euro în raport cu infracțiunea de lipsire de libertate, potrivit articolului 205 din Codul Penal.

„În temeiul art. 205 alin.(1), din C. Pen. cu aplicarea art. 396 alin. (2) C. pr.pen., condamnă pe inculpatul Tătic Marian, la pedeapsa de 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsirea de libertate în mod ilegal -fapta din data de 09.03.2021.

În baza art. 66 alin.(1) lit. a, b, f, h şi n, a art. 67 şi 68 alin.(1) lit. c din C pen. interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, dreptul de a fi tutore sau curator, dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme, precum şi de a se apropia voluntar de persoana vătămată ATINDEHOU-NISTOR NIGNON-LAURETTE-INNOCENCIA la o distanţă mai mică de 150 de m pe o durată de 5 ani de la data executării sau a considerării ca executate a pedepsei principale', se arată în soluția instanței judecătorești.

Laurette: „Mereu adevărul va ieși învingător”

Luna trecută, Laurette Atindehou a postat un mesaj pe rețelele de socializare după ce a aflat că a câștigat procesul de agresiune și lipsire de libertate după aproape doi ani. Vedeta a câștigat procesul cu Marian Tătic, agresorul fiind condamnat la închisoare.

”Când Dumnezeu este alături de tine, cine poate fi împotriva ta!!! ??? Astăzi am câștigat prima bătălie, am ieșit învingători în procesul de agresiune și lipsire de libertate după aproape doi ani de suferință, procurorul a dispus închisoare cu executare pentru agresor.

Totul se întâmplă cu un motiv în viață, învață de la viață să faci din întâmplările urâte o forță și să lupți până în pânzele albe pentru adevărul tău, atunci când oamenii te defăimează, tu luptă și nu te uita înapoi.

Mereu adevărul va ieși învingător! Îți mulțumesc, Doamne, prietenul meu bun, tatăl meu din ceruri și creatorul universului pentru biruința de astăzi, mulțumesc ca m-ai ținut pe brațele tale puternice și nu m-ai lăsat să cad atunci când oamenii m-au blamat, hulit și defăimat. Lăudat sa fie numele tău Amin!”, a scris Laurette pe rețelele de socializare, în urmă cu o lună.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton