Agresoarea Mirelei Vaida este judecată pentru exhibiționism, după ce a atacat-o cu un bolovan, în platou

 Lăstun Ana Maria
.

Agresoarea Mirelei Vaida a ajuns în fața judecătorilor, dar principalul cap de acuzare este total neașteptat. După ce a încercat să o omoare pe prezentatoarea Acces Direct, aruncând un bolovan în direcția sa, Antoanela a fost trimisă în judecată pentru exhibiționism.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu patru luni, o femeie și-a făcut apariția complet goală în platoul Acces Direct și a încercat să o omoare pe Mirela Vaida, aruncând o bordură în direcția prezentatoarei emisiunii. Acum, agresoarea Mirelei Vaida a fost trimisă în judecată, iar procurorii au finalizat dosarul. Întreaga situație a luat o turnură neașteptată.

Citește și: Ce salariu are Mirela Vaida. Cât câștigă la Acces Direct și Te Cunosc de Undeva

Citește și: Rețetă de ciorbă de perișoare recomandată de Mirela Vaida

Citește și: Simona Gherghe, mesaj pentru Mirela Vaida, după ce a fost atacată: „Sper doar ca puii tăi să nu fi văzut”

Citește și: Panică la Acces Direct! Mirela Vaida, atacată din nou de aceeași agresoare: „Sunt terorizată, mi-e frică”

Ei bine, după Mirela Vaida a rugat autoritățile în repetate rânduri să facă dreptate în cazul său, situația evolueaza în direcția potrivită. Totuși, agresoarea Mirelei Vaida a fost trimisă în judecată pentru exhibiționism, pentru faptul că și-a expus părțile intime în public și nu pentru tentativa de omor sau agresiune la adresa prezentatoarei Acces Direct.

agresoarea-mirelei-vaida-judecata-exhibitionism-1agresoarea-mirelei-vaida-judecata-exhibitionism-1

Agresoarea Mirelei Vaida a fost trimisă în judecata. Ce pedeapsă ar putea primi

Procurorii au încadrat fapta Antoanelei G. la articolul de lege care vizează ultrajul contra bunelor moravuri. Adică, agresoarea Mirelei Vaida ar putea fi pedepsită pentru faptul că și-a arătat organele genitale în public și nu pentru tentativă de omor sau agresiune. Potrivit legii, pedeapsa agresoarei Antoanela poate fi închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

În noul cod penal, infracțiunea citată anterior face referire la: 'expunerea de imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, distribuirea de imagini de prezintă explicit o acțiune sexuală și săvârșirea de acte de exhibiționism sau alte acte sexuale exlicite.(…) Expunerea presupune o prezentare, distribuirea implică o răspândire iar exhibiționismul constă într-o expunere a organelor genitale în public'.

Mirela Vaida nu a depus plângere împotriva agresoarei sale? Ce se arată în documentele oficiale

Chiar dacă Mirela Vaida a fost, în mod evident, ținta atacurilor Antoanelei G., vedeta nu apare ca parte în proces. Astfel, se pare că prezentatoarea Acces Direct nu a depus plângere împotriva agresoarei sale, chiar dacă a recidivat și a încercat să o omoare de două ori. Companiile „Antena TV Group' și „Intact Production' sunt părți vătămate și civile și vor solicita despăgubiri de la agresoarea Mirelei Vaida, potrivit WOWbiz.ro.

„Mă simt urmărită peste tot, mă simt amenințată. Să mă protejeze, să ne protejeze naibii cineva. Efectiv, mi-e frică să ies din casă. Procurori, ați lăsat-o liberă! Ce pot să fac eu? Dacă-mi fac singură dreptate mă lăsați și pe mine liberă? Sunt terorizată!', a transmis Mirela Vaida la Acces Direct, după cele două atacuri.

Sursa FOTO: Facebook & Captură YouTube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton