Adriana Trandafir se luptă de 4 săptămâni cu COVID-19 și e încă internată. Marcel Pavel a dezvăluit cine a fost pacientul zero de la Te Cunosc de undeva: ”Am luat boala de la...”

 Stamen Diana
.

Mai mulți concurenți de la Te cunosc de undeva au fost diagnosticați cu noul coronavirus, iar toți au crezut că pacientul zero a fost Marcel Pavel, însă o altă persoană i-a infectat. Dintre toți cei testați pozitiv, Adriana Trandafir este singura se luptă și în prezent cu COVID-19, fiind internată la Matei Balș de 4 săptămâni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel a fost afectat atunci când toată lumea l-a acuzat că el a fost cel care a adus noul coronavirus pe platoul de filmare de la Antena 1, iar artistul a ținut să precizeze că nu el a fost pacientul zero. Concurentul de la Te cunosc de undeva a spus clar că nu el a fost pacientul zero și a spus că cea care a adus virusul la filmări este o colega care nu dorește să i se facă public numele. Acum, Marcel Pavel se simte mai bine și a avut tăria să vorbească despre momentele infernale prin care a trecut cât timp a fost internat la Matei Balș.

'Nu vreau să spun numele persoanei care ne-a infectat. Este colega noastră și vreau să o apăr, pentru că și dânsa a suferit. Am luat boala de la o colegă, dar a căzut totul pe umerii mei. Dureri de cap groaznice şi de ochi, temperatura 37,5. Transpiram. Se instalase această pneumonie dublă. Am facut test COVID-19 și radiografie pulmonară. Medicii mi-au zis că nu-i de joacă.', a povestit solistul.

Cei mai afectați de acest virus au fost Adriana Trandafir și Marcel Pavel. În urmă cu două săptămâni artistul a fost externat, însă colega lui de la Te cunosc de undeva este și acum internată în spital.

Adriana Trandafir este internată în spital de aproape 4 săptămâni și încă nu a fost externată, ceea ce înseamnă că situația nu este deloc bună.

Citește și: Adriana Trandafir este infectată cu noul coronavirus. Concurenta de la Te cunosc de undeva este internată la Matei Balș: 'În atenţia celor care nu cred că acest virus există…'

'Eu și Adriana Trandafir am fost rău, eu cel mai rău, Adriana nu s-a externat nici acum, deși eu am fost foarte rău… 80 % saturație în sânge, mi-au pus masca de oxigen. Fac injecții și acum. 45 de injecții cu anticoagulant am făcut în spital, mai am 15. Nu puteam sta în picioare, aveam amețeli, nu am mâncat 7 zile, nu puteam să respir, aveam senzația că mă sufoc. Am și acum o durere surdă la spate, simt un junghi în spate când respir adânc', a mărturisit Marcel Pavel la Antena 3.

Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, însă au fost asimptomatici, iar cei doi au fost externați. Ozana Barabancea și Marcel Pavel au fost internați la Matei Balș, iar aceștia au fost externați după ce s-au vindecat de COVID-19.

Marcel Pavel, la un pas de moarte din cauza coronavirusului

Marcel Pavel s-a infectat cu noul coronavirus pe platoul de la Te cunosc de undeva, la doar câteva zile de la începerea filmărilor. Pe lângă acest virus perfid, solistul s-a luptat și cu o dublă pneumonie. De teama de a nu intra în depresie, medicii nu i-au spus decât după 10 zile că a fost la un pas de moarte.

Marcel-Pavel-despre-coronavirus-3-1Marcel-Pavel-despre-coronavirus-3-1

„Cred că am făcut vreo 45 de injecții în spital și mai am încă 15 de făcut. Era infernal, odată la patru ore mi se făceau injecții, după care la șase ore. Am avut tuse cu sânge, am fost șocat. Aveam sânge pe plâmân. Eram la doar un pas să fiu intubat, dacă nu mă internam. (…) Eu am fost cu un picior în groapă. După mi-au spus că am fost în pericol de moarte, după 10 zile mi-au spus. Mi-au salvat viața’, a declarat Marcel Pavel.

Citește și: Marcel Pavel a fost la un pas de moarte din cauza noului coronavirus. Mărturisiri șocante despre momentele infernale din spital:'Am avut tuse cu sânge'

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton