"Eu nu am fost o mamă bună". Adriana Trandafir regretă că nu s-a implicat mai mult în educația copiilor ei

 Raiciu Adriana
.

Adriana Trandafir regretă că nu s-a implicat mai mult în educația copiilor. Adriana Trandafir este una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastră. Însă, vedeta a fost nevoită să facă mari sacrificii pentru a fi una dintre cele mai bune! În cadrul unui interviu, aceasta a mărturisit că nu este deloc fericită cu faptul că nu s-a implicat mai mult în educația copiilor ei, Ștefan și Maria.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adriana Trandafir, în vârstă de 66 de ani, este una dintre cele mai talentate și iubite actrițe din țara noastră. Pe lângă cariera impresionantă, aceasta are doi copii superbi, pe Ștefan și pe Maria Speranța. În cadrul unui interviu recent, artista a mărturisit care este, însă, cel mai mare regret al vieții sale.

adrianaadriana

Mai exact, Adriana Trandafir mărturisește că nu este deloc fericită cu faptul că nu s-a implicat atât de mult în educația copiilor ei. Din cauza carierei sale, aceasta a fost nevoită să lipsească mult timp de acasă.

Citește și: Adriana Trandafir a fost la un pas să-și ia viața: „Băiatul pe care-l iubeam se însura cu alta. Mă gândeam să mă sinucid”. Cine a salvat-o

Citește și: Cum se înțelege Adriana Trandafir cu fiica ei, Maria Speranța: „Ne-am certat și noi. Am avut tensiunile noastre pe care încă le avem'

Citește și:„El era căsătorit cu acte'. Cum a început, de fapt, relația dintre Mădălina Ionescu și Cristina Șișcanu

Citește și:Însărcinată în luna a cincea, Theo Rose a avut probleme de sănătate, pe scenă: „M-au stresat într-un hal…ceva mai rău de atât'

Adriana Trandafir regretă că nu s-a implicat mai mult în educația copiilor

În cadrul unui interviu, Adriana Trandafir a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața ei. Îndrăgita actriță regretă că nu s-a implicat mai mult în educația copiilor ei și că a fost atât de mult timp plecată de acasă, din cauza locului de muncă.

Am fost o mamă lipsă.Mi-aș fi dorit să fiu mult mai des împreună cu copiii mei.(…) Încerc și lupt din răsputeri să fie o mamă înțelegătoare, să nu îmi doresc, să nu-i oblig pe copii să trăiască viața pe care nu am trăit-o eu și să facă lucrurile pe care nu le-am făcut eu.(…) Eu am fost un copil crescut foarte strict, dar când a fost vorba să-mi iau zborul și să plec la facultate, am fugit, că dacă nu fugeam, rămâneam în sat bibliotecară, cred.

„Eu nu am fost o mamă bună”

Ba chiar mai mult, artista nu se declară o mamă bună, susținând că au fost multe momente în care nu a putut să le citească o poveste micuților sau să petreacă timp cu ei.

Eu nu am fost o mamă bună, pentru că pe semne copiii meu au vrut să le citesc de mai multe ori basme seara,să-i culc de mai multe ori, să-i spăl de mai multe ori, să-i duc la școală de mai multe ori. Îmi amintesc că tatăl Mariei Speranța i-a făcut codițele ani de zile, pentru că eu plecam. Îmi asum și îmi spun lucrul acesta. Este un capitol la care nu am fost foarte prezentă.', a mărturisit Adriana Trandafir, pentru un post TV.

sursă foto- Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton