„Am avut multe momente în care am vrut să-mi iau zilele”. Adriana Bahmuțeanu a fost la un pas de un gest necugetat, după ce i-a murit un copil la 3 săptămâni de la naștere

 Calin Maria Bianca
.

Adriana Bahmuțeanu a fost la un pas de un gest necugetat, după ce i-a murit un copil la 3 săptămâni de la naștere. Recent, frumoasa vedetă a fost invitată în cadrul unui podcast, unde a făcut numeroase dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și pozează într-o femeie fericită încă de când s-a lansat în showbiz-ul românesc, a traversat momente extrem de grele de-a lungul vieții. Iată care a fost cea mai mare traumă din viața sa!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu a fost la un pas de un gest necugetat, după ce i-a murit un copil la 3 săptămâni de la naștere. Adriana Bahmuțeanu radiază de fericire în aceste momente. Frumoasa brunetă și-a găsit liniștea și iubirea în brațele logodnicului ei, George Restivan. Au planuri mari împreună, astfel că în luna iulie o să aibă loc nunta, însă asta nu este tot. Cei doi vor să devină și părinți, astfel că fac tot ce le stă în putință pentru a-și vedea visele devenite realitate. Totuși, deși acum nimic nu-i poate șterge zâmbetul de pe buze, în trecut, vedeta a trecut prin clipe greu de imaginat.

bahmu-7-2bahmu-7-2

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în 2009 a trecut prin trauma vieții sale. Adriana Bahmuțeanu și-a pierdut un copil la doar trei săptămâni de la naştere. Băiețelul se născuse prematur și a cântărit doar 900 grame la venirea pe lume. Ani de zile, vedeta s-a confruntat cu depresia pe fondul acestei întâmplări. Mai mult decât atât, spune ea, a fost la un pas de a-și pune capăt zilelor.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei, George Restivan, au stabilit data nunții: 'O să fim oficial soț și soție…'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au stabilit data cununiei civile: „Toată lumea s-a bucurat că ne-a văzut”

Citește și: DOC l-a criticat dur pe Jorge, la Survivor România 2023: „Este un om urât pentru un bărbat atât de frumos”. Cum se apără artistul

Citește și: „Corpul meu a suferit niște transformări'. Prin ce schimbări trece Theo Rose de când e gravidă

Adriana Bahmuțeanu a fost la un pas de un gest necugetat, după ce i-a murit un copil la 3 săptămâni de la naștere

Adriana Bahmuțeanu nu a putut accepta faptul că fiul ei a murit și a fost nevoită să își îngroape copilul. I se părea ireal că ea trece printr-o astfel de traumă, iar atunci nimic nu mai părea a fi bine. Își vedea viața ca fiind tristă, astfel că era pe cale să își pună capăt zilelor. Aceste gânduri nu i-au trecut prin minte doar o dată, dar, din fericire, le-a învins.

'Eram la nebuni azi dacă nu m-aș fi resetat așa. La spitalul 9. Sunt foarte sigură. Am avut multe momente de cotitură. Am avut multe momente în care am vrut să-mi iau zilele. M-am întrebat ce caut eu în viața asta atât de tristă. (…) Când mi-a murit copilul am zis că mai rău de atât nu are ce să mi se întâmple. Am fost o legumă ambulantă. Un zombie. Mi-am închis telefonul. Aveam 300 de apeluri pe zi. M-am simțit foarte singură.', a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu în podacastul 'Tare de tot'.

Cine i-a fost alături Adrianei Bahmuțeanu în acele momente critice

Pe lângă depresie pe care o avea pe fondul traumei prin care a trecut, Adriana Bahmuțeanu se simțea tot mai singură. Nu voia să iasă din casă, iar cei la care se aștepta să-i fie aproape, parcă dispăruseră la acel moment. Sprijinul a venit însă din partea mamei sale. Așa cum a putut și cum a știut mai bine, a ajutat-o pe vedetă să iasă din acele stări și să nu facă vreun gest necugetat. Azi, viața frumoasei brunete s-a schimbat radical.

'Dacă nu era mama mea cred că clacam. (…) Oamenii erau curioși ce se întâmplă în viața mea ca să facă un subiect. Nu să vadă cum mă simt. (…) A fost foarte greu să depășesc perioada aceea. Poți să pierzi orice în viață, nu se compară ca grad de durere când îți pierzi propriul copil. (…) M-am mobilizat pentru ceilalți copii. Am vindecat în timp durerea asta. În timpul pandemiei am simțit că sunt vindecată. Regretul rămâne oricum.', a mai continuat vedeta.

Adriana Bahmuțeanu a făcut terapie mai mulți ani

Adriana Bhamuțeanu a recunoscut că s-a vindecat greu din trauma pierderii copilului. Ani de zile a făcut terpaie pentru a se vindeca complet, astfel că a simțit că lucrurile se îndreaptă spre bine abia când a venit pandemia. Aceea a fost perioada în care lucrurile au intrat pe o traiectorie bună și pozitivă pentru ea din toate punctele de vedere.

'Am făcut terapie mult timp. Recomand tuturor celor care nu se simt bine și au o problemă în viața lor să meargă la psihoterpeut. E un cumul de factori. Eu așa m-am vindecat. Starea mea de sănătatea s-a îmbunătățit. Eu sunt în cea mai bună versiune a mea. (…) Nu ești un copac în viața asta sau o stâncă. Nu îți convine ceva poți să pleci. Poți să te muți din punctul A în punctul B.(…)', a mai spus vedeta în cadrul podcast-ului.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton