Adriana Bahmuțeanu este extrem de fericită, iar asta se vede în... kilograme. Cum arată acum vedeta, după ce slăbise enorm

 Lupescu Anca
.

Adriana Bahmuțeanu a dus mereu o luptă cu kilogramele în plus. După ce a reușit să slăbească considerabil, prezentatoarea tv pare că a pus înapoi kilogramele buclucașe. Vedeta este extrem de fericită în noua relație, dar și foarte ocupată cu campania pentru Primăria Capitalei, motiv pentru care s-a îngrășat, vizibil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Totuși, fanii care au observat asta nu au criticat-o, ci dimpotrivă, i-au spus că arată foarte bine și că i se citește fericirea pe chip.

Unul dintre internauți i-a transmis Adrianei Bahmuțeanu, la o fotografie: „Super durdulie și frumoasă'.

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Nikos Papadopoulus

Bărbatul este un cunoscut artist grec, care s-a stabilit în România, în urmă cu 10 ani. El și Adriana Bahmuțeanu formează acum un cuplu, iar după evenimentele de la Constanța și transportarea în centrul de carantină de la Techirighiol, amândoi au oferit declarații în presă.

Motivul pentru care emisiunea lui Cristi Brancu a fost scoasă din grila Antena Stars, după 13 ani: „Speculația legată de vârsta prezentatorilor este…”

Recent, cântărețul grec a fost implicat într-un alt scandal. Bărbatul ar fi fost luat cu forța din locuința sa din Constanța și dus la un centru de carantină din Techirghiol, după ce s-a întors în urmă cu cinci zile din Grecia.

Adriana Bahmuțeanu a sărit în apărerea iubitului ei, explicând că este o persoană care respectă legea și mai mult decât atât, o persoană cardiacă. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a ținut să menționeze și că iubitul ei grec nu vorbește foarte bine limba română și ca probabil nici nu a înțeles ce i s-a spus.

Și-a revăzut copiii, după perioada de izolare

Judecătoria Sectorului 5 a stabilit domiciliul celor doi băieţi, Eduard, în vârstă de 8 ani, şi Maximus, în vârstă de 10 ani, la Silviu Prigoană, iar cu Adriana Bahmuțeanu să îşi petreacă două weekend-uri din lună.

Vedeta nu și-a mai văzut cei doi copii de șase luni, iar acum s-au reîntâlnit pentru prima oară. Revedea a fost una emoționantă, iar Adriana a așteptat cu sufletul la gură momentul în care poate fi alături de Eduard și Maximus. Cei doi băieți au stat până acum în vila de lux a tatălui lor, acolo unde au fost izolați de teama noului coronavirus.

Fiul Luminiței Anghel a fost snopit în bătaie! Imagini dure cu David Pușcaș plin de sânge: 'Putea să mă omoare în casă. M-a amenințat că se întoarce!'

Am avut emoţii mari. Până acum i-am auzit la telefon şi i-am văzut pe videocall. Ne-am îmbrăţişat, ne-am pupat, le-am pregătit mâncărurile lor preferate. A fost bine, a fost cel mai aşteptat weekend şi mi-am dat seama cât este de greu fără ei. Acum ne pregătim de şcoală, poate mergem pe undeva într-o mică vacanţă. Încă nu am stabilit ceva, am preferat să mă bucur de ei, decât să îmi fac planuri’, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Candidează la Primăria Capitalei

Intrarea în politică a Adrianei Bahmuțeanu a șocat pe mulți, dar puțini știu că acesta este un vis mai vechi al fostei prezentatoare.

adriana-bahmuteanu-in-stare-de-soc-am-crezut-ca-fac-infarct-415496adriana-bahmuteanu-in-stare-de-soc-am-crezut-ca-fac-infarct-415496

Ea a mărturisit în urmă cu mai mulți ani că se gândește ca într-o zi să facă acest pas. ‘M-ar tenta. Sincer, cred că aș putea să fac lucruri bune și nu cum fac alții: numai dau din gură și atât, telepoliticieni d-ăștia. Dar nu împărtășesc aceleași opinii cu soțul meu sau aceleași culor. Eu dunt mai ‘comunistă’ de felul meu, am rămas cu sechele din copilărie’, mărturisea Adriana Bahmuțeanu în 2011.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton