Adriana Bahmuțeanu, dezvăluire dureroasă. Vedetei i-a murit un copil la 3 săptămâni după naștere! "Fibromul meu a crescut, s-a făcut mai mare decât sarcina și..."

 Oana Pantazi
.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit recent despre cel mai traumatizant moment al vieții sale – cel în care și-a pierdut copilul la doar 3 săptămâni după naștere… I-au trebuit însă 11 ani pentru a face acest pas.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu a trecut prim multe perioade negre în viață, însă, cu siguranță, niciunul nu a amarcat-o la fel de tare ca pierderea bebelușului nou-născut, la trei săptămâni după naștere.

„Eu nu ar fi trebuit să rămân gravidă”

Vedeta a mărturisit, la Antena Stars, că a suferit de un fibrom care, în cele din urmă, i-a afectat sarcina și a dus la acest deznodământ teribil. Adriana Bahmuțeanu a mai mărturisit că, dacă ar fi primit sfaturile medicale potrivite, poate moartea fiului ei ar fi putut fi evitată.

'Am stat foarte mult să mă gândesc la de ce s-a întâmplat și cum s-a întâmplat. (…) Pentru că eu aveam o problemă de sănătate, eu nu ar fi trebuit să rămân gravidă! Să înțeleagă lumea: cu fibrom uterin, nu e indicat să rămâi gravidă. Fibromul ăla crește cu sarcina. Dar acest doctor, pentru că se vedea șef a spus: da, poți să rămâi gravidă. Te ajut eu să faci un copil. Ș,i evident, fibromul meu a crescut, s-a făcut mai mare decât sarcina și a împins sarcina, a 'expulzat' copilul. Asta s-a întâmplat!', a declarat Adriana Bahmuțeanu, cu lactrimi în ochi, la Antena Stars.

Citește și: Secretele Taniei Budi la 52 de ani! La ce trucuri de înfrumusețare apelează și ce mănâncă pentru a se menține în formă: „Mă plac mai mult acum decât în urmă cu 30 de ani”/ EXCLUSIV

„Am stat vreo 6 luni cu perfuzia pe lustră

În urma acestui episod dureros, Adriana Bahmuțeanu a rămas cu traume și doar nașterea lui Eduard, celuilalt băiețel al său, a reușit să o aducă pe linia de plutire.

'Nu știu dacă s-a instalat depresia, am avut o perioadă de furie împotriva acestui sistem. Din fericire, tot atunci, am descoperit un doctor extraordinar de bun, doctorul Horia Cioflan. El a încecat tot atunci să-mi salveze bebelușul, nu s-a reușit. Pe Eduard l-am făcut cu acest doctor, la scurt timp.

El m-a ajutat și cu fibromul mi-a spus să nu mă operez în România și m-a trimis în altă parte, m-a învățat ce am de făcut, după aceea am rămas gravidă și… Vreau să vă spun că după ce l-am născut pe Eduard… cu Eduard am stat vreo 6 luni cu perfuzia pe lustră… După ce am născut nu mai puteam să merg. Făcusem atrofie musculară și aveam nevoie de două persoane care să mă ajute, mă ridicam și cădeam.

Mi-a fost mai ușor să trec peste asta pentru că aveam deja un copil. Și a trebuit să-mi găsesc resursa interioară să depășesc momentul. Am stat la Maternitatea Polizu trei săptămâni pe pat de cărămizi, pentru că trebuia să stau complet la orizontală, să nu mă mișc. Doctorii de acolo au făcut tot ce se putea face, doctorul care m-a îngrijit în timpul sarcinii, nu', a mai declarat Adriana Bahmuțeanu pentru sursa citată.

Citește și: De ce nu a făcut Marcel Pavel cununia religioasă, în 28 de ani de căsnicie: „Încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu”/ EXCLUSIV

Adriana-Bahmu_eanu-_i-băie_ii-săi-1Adriana-Bahmu_eanu-_i-băie_ii-săi-1

Bebelușul a fost botezat înainte să moară

Chiar dacă ea și Silviu Prigoană aveau deja un copil, pierderea celui de-al doilea copil a fost extrem de dureroasă. Micuțul s-a născut în luna iunie 2009 și, din nefericire, la trei luni după naștere, a încetat din viață. Micuțul s-a născut prematur, cântărind doar 900 de grame la naștere, așadar șansele sale de supraviețuire au fost minime. Cu toate acestea, Adriana Bahmușțeanu și Liviu Prigoană au decis să îl boteze pe micuț cu scurt timp înainte de a înceta din viață. Bebelușul a primit numele Eduard Darius.

Citește și: Fratele Mădălinei Manole solicită redeschiderea dosarului morții vedetei: „Tata este singurul care a luptat să afle adevărul”

Foto: Instagram, captură YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton