Adriana Bahmuțeanu, despre relația cu Nikos Papadapoulos. Este extrem de gelos: ”A venit o fană și l-a pupat pe gură”

 Lupescu Anca
.

Adriana Bahmuțeanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Nikos Papadapoulos. Fosta prezentatoare tv a vorbit despre relația sa cu artistul grec, caracaterizându-l drept „extrem de gelos'. Totuși, vedeta spune că nimeni nu îi poate impune nimic. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Într-un interviu pentru Antena Stars, Bahmu a povestit despre relația sa de iubire, care, uneori, se consumă la distanță.

'Este gelos, dar nu mai stau să dau explicații unde am fost și ce am făcut. Mă mai întreabă unde merf și ce fac, dar noi suntem mereu în contact. Dar nu există să mi se impună să nu fac ceva, e bine să ne informăm', a spus Adriana Bahmuțeanu, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Dacă artistul este un bărbat gelos, bruneta spune că ea nu mai știe ce este acest sentiment, fiindcă viața profesională a partenerului său a învățat-o că gelozia nu își are locul în viața ei.

„Am încredere în mine și nu sunt geloasă'

'Eu nu aș putea să fiu geloasă, pentru că în anii ăștia, când oamenii nu știau că suntem împreună, am văzut multe. Una a venit și l-a pupat pe gură, o fană, asta e. Am încredere în mine și nu sunt geloasă. Noi avem o relație monogamă, iar când ne vom plictisi, ne vom spune și gata', a mai precizat Bahmu.

Ce spune despre nuntă

Întrebată dacă are planuri de nuntă, vedeta a răspuns: 

bahmu8-9-vedete-bahmu-zoom-bahmu8-9-vedete-bahmu-zoom-

'Eu nu știu ce vrea el, dar eu pe viitor mă văd pe mine, pun preț pe mine. Mă văd înconjurată de prieteni și familie, atât. În ultima vreme m-am gândit că cea mai importantă persoană pentru mine sunt eu', a concluzionat Adriana Bahmuțeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton