Adriana Bahmuțeanu a trecut prin 5 divorțuri, iar acum ține seminarii de dezvoltare personală. „Am ținut doliu după căsnicia mea moartă”

 Lixandru Livia
.

Adriana Bahmuțeanu s-a reprofilat și ține seminarii unde împărtășește oamenilor din experiențele ei de cuplu.

78672873_1473686802800448_7693477365732605952_o78672873_1473686802800448_7693477365732605952_o

Aceasta a trecut prin cinci divorțuri, iar acum, viața ei s-a schimbat total, mai ales că a renunțat și la proiectele tv, pentru o perioadă.

 Toate problemele au și o soluție. Este important să găsim soluția. Dacă eu am stat cu burta pe carte atât timp, de ce să nu-i pot ajuta și pe alții? În plus, am o experiență proprie, aș zice unică, în țara asta. Mi-am găsit propriile soluții și am citit și citesc în continuare, mă pregătesc continuu pentru a găsi formule potrivite pentru multe din problemele care apar în relațiile disfuncționale. Pe noi nu ne învață nimeni cum să relaționăm, cum să iubim, cum să vorbim cu partenerul', ne-a povestit Adriana Bahmuțeanu. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că a luat decizia de a împărtăși altora din trăirile ei abia după ce s-a vindecat complet, proces care a durat foarte mult, după cum știm cu toții: Eu am trecut prin toate etapele astea ale durerii, am ținut doliu după căsnicia mea moartă, i-am făcut colivă, i-am aprins lumări și, după ce am ieșit din doliu, a venit renașterea. Am ținut doliu un an și ceva, aproape doi', a declarat Adriana pentru Libertatea

Chiar dacă, din exterior, divorțurile și reîmpăcările cuplului Bahmuțeanu-Prigoană erau privite poate cu amuzament, pentru Adriana a fost o perioadă din care cu greu și-a revenit, fiind extrem de afectată psihic.

Este normal să ții doliu. Dacă nu ții, dacă nu-ți plângi relația, dacă nu-ți strigi durerea, nu poți să te echilibrezi. Eu am făcut și terapie și nu îmi e rușine să recunosc. Am făcut foarte multă dezvoltare personală și asta m-a ajutat. Eu am simțit nevoia să-mi plâng durerea și nefericirea și să analizez de ce s-a întâmplat așa, ce ar fi putut să fie bine, de ce nu a fost, iar acum văd altfel lucrurile, văd altfel relațiile, văd altfel viața în general', a mai mărturisit Adriana Bahmuțeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton