Adrian Tâmplaru, condamnat la 2 ani de închisoare cu executare! Cum încearcă să scape de sentința din dosarul în care e anchetat alături de Alex Bodi

 Oana Pantazi
.

Adrian Tâmplaru, aflat în arest preventiv în același dosar în care a fost reținut și Alex Bodi, a primit recent o condamnare de 2 ani și trei luni de închisoare cu executare într-un alt dosar, deschis cu 3 ani în urmă. Reținut și în dosarul de proxenetism alături de Alex Bodi, prietenul milionarului încearcă să scape de condamnare…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Tâmplaru, prieten bun cu Alex Bodi, trăiește momente dificile în aceste zile… Aflat în arest preventiv în dosarul pentru proxenetism în care a fost reținut și Alex Bodi, prietenul milionarului a fost condamnat recent la doi ani și 3 luni de închisoare cu executare într-un dosar deschis cu trei ani în urmă. În acea perioadă, Tâmplaru a participat la o încăierare care s-a petrecut în fața unui club de pe litoral.

Adrian Tâmplaru, condamnat la 2 ani cu executare

În momentul de față, sentința primită de Adrian Tâmplaru pentru incidentul din 2017 nu este definitivă, iar acesta și-a delegat avocatul să depună contestație. Acesta nu este însă cea mai mare problemă a prietenului lui Alex Bodi, acesta fiind arestat recent în același dosar cu cel pe care îl numește finul lui. Acum, Tâmplaru așteaptă decizia instanței.

(…). Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 1 (un) an și 9 (nouă) luni închisoare la care adaugă un spor de o treime din cealaltă pedeapsă aplicată – 6 (șase) luni închisoare, în final inculpatul urmând să execute pedeapsa de 2 (doi) ani şi 3 (trei) luni închisoare. În baza art. 60 C. pen., pedeapsa se va executa în regim de detenţie',  au decis magistrații din Constanța, relatează spynews.ro.

Scandalul în care a fost implicat Tâmplaru a avut loc în luna septembrie 2017, mai menționează anchetatorii, conform republica.ro.

În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia i-au identificat pe George Robert Voinea, în vârstă de 38 de ani, din Constanța, Adrian Gabriel Marcu, în vârstă de 22 de ani, din Constanța, Ionuț Mihăiță Ganea, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Slobozia – județul Ialomița, Florin Ițu, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Independența – județul Călărași, Costin Cornel Scutaru, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Săveni – județul Ialomița și Constantin Adrian Tîmplaru, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Sibiu, bănuiți de comiterea faptelor', au declarat organele de ordine la vremea respectivă.

19399078_1513296958745429_5940265848571742772_n19399078_1513296958745429_5940265848571742772_n

Tâmplaru și Bodi, arestați în același dosar de proxenetism!

Adrian Tâmplaru și Alex Bodi au fost arestați în același dosar. Cei doi au buni prieteni au constituit, alături de alte persoane, o grupare infracţională în scopul comiterii unor infracţiuni de trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism. Pe data de 12 noiembrie, Tribunalul Dolj a dispus arestarea lui Adrian Tâmplaru și a lui Alex Bodi, împreună cu alţi șase inculpaţi, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Conform surselor judiciare, afaceristul din Mediaș ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj, potrivit jurnaliștilor de la Agerpres.

Fetele care au fost traficate de proxeneți le-au dat procurorilor detalii sinistre din coșmarul trăit de ele în anii trecuți. Acestea au fost bătute, tăiate cu cuțitul și arse cu țigara pentru că nu-și ascultau ‘stăpânii’ sau nu produceau suficienți bani.  

Citește și: INNA povestește tot despre relația cu Deliric: „Nu am mers pe rațiune”. Cum a reușit artistul să o cucerească / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19: „S-a simţit foarte rău”

Citește și: Detalii șocante despre relația dintre Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, în presa italiană: „Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri și tortură!

Citește și: O mai ții minte pe Kelly din „Familia Bundy”? Cum arată Christina Applegate la 49 de ani și cât de mult s-a schimbat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton