Adrian Minune a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă acum cu celebrul manelist, după ce a fost internat

 Dumitrache Laura
.

Adrian Minune a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău. Adrian Minune a ajuns de urgență la spital joi seara, iar medicii au decis să îl interneze. Artistul ar fi internat la spitalul Ponderas, iar membrii familiei sale sunt alături de el. Momentan nu se cunosc cauzele pentru care îndrăgitul manelist a ajuns la spital.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adrian Minune a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău. Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiti artiști de muzică de petrecere. În vârstă de 48 de ani, Adrian Minune a ajuns la spital în cursul zilei de ieri, unde medicii i-au făcut mai multe analize și au decis să îl interneze rapid.

adrian minuneadrian minune

Celebrul manelist ar fi fost internat la spitalul Ponderas, iar medicii i-au făcut mai multe investigații, potrivit Fanatik. Printre analize s-ar fi numărat și testele antigen, motiv pentru care ar putea fi vorba despre COVID-19. Momentan nu se știe ce se întâmplă cu Adrian Minune.

Citește și: Adrian Minune și Cati Simionescu, despre sarcina fiicei lor, Adriana. Ce spun despre sexul bebelușului: „Am văzut o ecografie, au zis că este…”

Citește și:Cum a reacționat Adrian Minune când a aflat că fiica lui cea mică, Adriana, este însărcinată: „Sunt mai bogat”

Citește și:Dieta cu care a slăbit Deea Maxer, după ce fanii i-au spus că s-a îngrășat: „Îmi scriau că sunt mamă grasă, dizgrațioasă…'

Citește și:Cum se descurcă Claudia Pătrășcanu în rolul de mamă singură: „O mamă care îşi iubeşte copilul, nu-l va învăţa niciodată să îşi urască tatăl. Ei mi-au şters lacrimile şi…'

Adrian Minune a ajuns de urgență la spital

Adrian Minune a ajuns de urgență la spital joi seara, iar medicii au decis să îl interneze. Potrivit sursei citate mai sus, manelistul a fost internat la spitalul Ponderas, iar medicii i-au făcut mai multe analize.

Printre acestea, s-ar fi aflat și testele antigen, ceea ce ar însemna că ar fi vorba despre COVID. Momentan nu se știu multe detalii despre starea de sănătate a artistului. Întreaga familie a lui Adrian Minune ar fi făcut teste antigen si sunt alături de cântăreț. Rămâne de văzut cu ce probleme de sănătate se confruntă îndrăgitul manelist.

Adrian Minune este căsătorit cu Cati Simionescu de 33 de ani

În urmă cu câteva săptămâni, Adrian Minune a vorbit despre viața sa personală. Artistul va deveni bunic pentru a doua oară, după ce fiica lui, Adriana, a rămas însărcinată și va aduce pe lume o fetiță. Artistul a declarat că cea mai mare realizare a sa este familia și se simte foarte norocos că are trei copii minunați. Este căsătorit de 33 de ani cu Cati si au împreună trei copii. Adrian Minune a dezvăluit că încă mai este o persoană geloasă.

„Iubirea pleacă din suflet și trebuie să simți ceea ce faci. pentru mine e România este Las Vegas, America. Țin cel mai mult la soția mea. Îmi doresc fericirea și nemurirea copiilor mei. La vârsta la care am ajuns am început să iau micul dejun atunci când trebuie, mai exact când mă trezesc. Încerc să mănânc o dată, de două ori pe zi. De la 74 kilograme am 69-70 kilograme. Obiceiurile nesănătoase sunt că merg cu viteză, 310 km/h. Cea mai mare realizare a mea sunt copiii și familia. Sunt cel mai gelos om posibil, avem 33 de ani de căsnicie. Nu mi-e frică de moarte deoarece este cel mai simplu lucru, însă moartea nu există'a spus manelistul.

Adrian Minune, bunic pentru a doua oară

Adrian Minune se poate declara un bărbat implinit. Artistul va deveni bunic pentru a doua oară, după ce fiica sa, Adriana a anunțat că este însărcinată si va aduce pe lume o fetiță. De asemenea, fiica cea mare a manelistului, Karmen Simionescu, are o fetiță în vârstă de patru ani. Cântărețul este extrem de fericit pentru că va deveni din nou bunic.

„Da! Voi fi din nou bunic! Asta nu înseamnă că am îmbătrânit, înseamnă că sunt mai bogat, am mai mulți oameni în casă. Adriana nu a ținut secret, nici ea nu a știut că e gravidă, s-a întâmplat', a declarat manelistul la Xtra Night Show.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton