Adrian Minune a anunțat că se va retrage din muzică în 2024. Ce avere a strâns artistul de-a lungul anilor

 Dumitrache Laura
.

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de muzică pentru petrecere. Spre surprinderea fanilor său, cântărețul a anunțat că se retrage din muzică pentru a se bucura de viața de familie. Adriana Minune a declarat că în cinstea retragerii sale din muzică va organiza un concert gratis pe un stadion.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adrian Minune le-a dat o veste neașteptată fanilor din România. Artistul a anunțat că se va retage din muzică și nu va mai concerta la nunți sau la alte evenimente private. Cântărețul are o carieră în muzica de petrecere de peste 20 de ani, reușind să strângă o avere impresionantă.

ADRIAN MINUNE SE RETRAGE DIN MUZICAADRIAN MINUNE SE RETRAGE DIN MUZICA

Adrian Minune a recunoscut că va veni momentul în care nu va mai accepta să mai cânte la evenimente. Acesta a declarat că în 2024 se va retrage din muzică și nu va mai întreține atmosfera la evenimente private, indiferent de ce natură ar fi acestea.

Citește și: Reacția lui Adrian Minune atunci când a aflat că fata lui cea mică se mărită:'E un om dificil…'

Citește și: Cum s-au afișat Oana Sârbu și Adrian Minune împreună, pe rețelele de socializare.Fotografia a stârnit reacții

Citește și: Cu ce se ocupă Silvia Popescu după ce a câștigat de două ori Bravo, ai stil! și de ce nu s-a mai întors în televiziune:„Mi s-au mai făcut propuneri, însă…'

Citește și: Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu și-au dat demisia de la KISS FM:„A venit timpul să pasăm altcuiva salariul'

Adrian Minune a anunțat că se va retrage din muzică în 2024

Adrian Minune, unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere și-a anunțat retragerea din muzică. Artistul a declarat că în 2024 va pune punct carierei sale în muzică pentru a putea să se bucure de familia sa. Adi Minune se poate declara un bărbat împlinit, în special pe plan personal. Cântărețul are o familie numeroasă și minunată, devenind bunic în urmă cu doi ani, după ce fiica sa cea mare, Karmen, a născut o fetiță. 'În 2024, o să-mi fac retragerea. Pentru că mai am de trăit 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară.

Nu mai cânt. Probabil o să fac două spectacole pe an, pentru că menirea mea este să fiu lăutar.O să-mi fac retragerea pe un stadion, gratis, bineînțeles. Apoi, o să fac două spectacole, pentru că menirea mea este să cânt. Dacă nu cânt, nu știu să fac altceva. Împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu, să-mi gătească nevastă-mea', a explicat Adrian Minune, relatează wowbiz.ro.

Ce avere a strâns Adrian Minune din muzică

Adrian Minune are o carieră în muzica de petrecere de mai bine de 20 de ani, timp în care a strâns o adevărată avere. Cântărețul are 15 vile, 13 mașini de lux, mai multe terenuri și obiecte extrem de scumpe. În urmă cu puțin timp s-a speculat că Adrian Minune are un onorariu extraordinar la un eveniment privat. Acesta pleacă de la 6.000 de euro, dar poate ajunge chiar și la 20.000 de euro. Chiar și așa, Adrian Minune susține că cea mai mare avere a sa sunt cei trei copii ai săi, Carmen, Adriana și Adrian Jr.

'Averea mea sunt cei trei copii. Referitor la evaluarea în presă, e o minciună. Cea mai mare sumă pe care am câștigat-o a fost de la un teren, unde am fost trei asociați, ne-am luat împreună 1,5 milioane de euro, adică 500.000 fiecare. Am terenuri, da!', a povestit manelistul.

Cum și-a descoperit Adrian Minune talentul muzical

Adrian Minune a descoperit că are talent muzical la vârsta de 6 ani. Acesta a interpretat o melodie dificilă în fața colegilor, impresionând pe toată lumea. Atunci a fost momentul în care artistul și-a dat seama că va face o carieră din asta.

„Am ieșit în fata clasei si am cantat o melodie de a lui Tudor Gheorghe, intitulată „Acolo este tara mea'. Am fost aplaudat îndelung de toți colegii mei…Deci la doar 6 anisori sa descoperit ca am aptitudini muzicale', a spus Adrian Minune.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton