Ce părere are Adrian Enache despre iubitul fiicei lui. Diana are o relație cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu: „Eu îl cunosc, dar nu mă amestec în viața lor”

 Radulescu Ruxandra
.

Ce părere are Adrian Enache despre iubitul fiicei lui. Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, este împreună de patru ani cu Ionuț, fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu. Cei doi și-au ținut relația ferită de ochii lumii, însă recent tânăra a recunoscut că formează un cuplu. Adrian Enache a spus ce impresie i-a lăsat fiul lui Sorin Ovidiu și ce crede despre relația fiicei sale cu acesta. De asemenea, Enache a spus motivul pentru care Diana și Ionuț nu locuiesc împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce părere are Adrian Enache despre iubitul fiicei lui.. Fiica lui Adrian Enache, Diana, în vârstă de 24 de ani, trăiește, de patru ani de zile, o frumoasă poveste de dragoste, cu Ionuț, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu. Adrian Enache a vorbit recent despre relația dintre fiica sa și fiul celebrului om de afaceri. Artistul a oferit și câteva detalii mai puțin cunoscute, cum ar fi că cei doi nu locuiesc împreună și motivul pentru care au ales să aibă o viață de cuplul „modernă”.

193056623_1680343258829494_2061354638366829347_n193056623_1680343258829494_2061354638366829347_n

Ce părere are Adrian Enache despre iubitul fiicei lui

Diana Enache a dezvăluit destul de recent că formează un cuplu cu Ionuț, fiul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu. Adrian Enache, un tată protector și grijuliu, a declarat că partenerul fiicei sale este o persoană plăcută, dar că îndrăgostiții nu locuiesc împreună. Iată care este motivul:

Citește și: Diana Enache, secretul relației cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu. Sunt împreună de 4 ani: „Mai cu sare, mai cu piper”

Citește și: Diana Enache are o relație cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu de 4 ani. Cum a decurs prima întâlnire cu părinții ei: „L-au cunoscut la ziua mamei mele'

Citește și: „Sunt anumite lucruri despre care el crede că eu nu spun adevărul'. Marius Elisei îi pune la îndoială sinceritatea Oanei Roman

Citește și: Raluca Moianu a apelat la ajutorul psihologului, după moartea soțului ei, Marius Ancuța: „Am fost foarte…'

„Nu am comentat, nu-mi plac bârfele. Nu mă bag în astea, că se interpretează. Important ca Diana să fie fericită și este. Eu îl cunosc, dar nu mă amestec în viața lor. Mie îmi place băiatul, dar nu trebuie să-mi placă mie. Normal că-l cunosc. Nu-s legați prin placentă. Nu mai e ca pe vremuri, acum totul e modern. Nu locuiesc împreună. În astfel de cazuri, se consumă relația prea repede. Iar când vrei să faci pasul următor, nu mai ai ce, se trezesc deja plictisiți', a declarat Adrian Enache pentru Playtech.

Diana Enache: „Tata și iubitul meu sunt prieteni”

Diana Enache a vorbit în urmă cu ceva timp despre planurile sale de viitor în ceea ce privelte viața personallă. Fiica lui Adrian Enache a recunoscut că are o relație de câțiva ani și că lucrurile merg bine. Ea a menționat că partenerul de viață și tatăl se înțeleg, ceea ce contează foarte mult pentru ea. Diana Enache nu se grăbește în ceea ce privește un posibil mariaj și crede cu tărie că toate trebuie să se întâmple la timpul lor.

Da, am o relație serioasă și ne înțelegem foarte bine. Tata și iubitul meu sunt prieteni, se înțeleg foarte bine. Nu mă pot cere singură în căsătorie, nu am niciun inel. Ca orice femeie mă gândesc, dar toate se întâmplă când trebuie. Sunt oameni care stau într-o relație zece ani, apoi se căsătoresc și divorțează după două luni. Și oameni care se cunosc și după patru luni s-au căsătorit, au copii și sunt și acum împreună. E vorba de alegeri', a declarat Diana Enache.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton