Adio, fără tine mi-e mai bine! Vedete care au divorțat în secret

 Oana Pantazi
.

Divorțul care a șocat poate cel mai mult și a făcut să curgă râuri de cerneală a fost cel dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, care au avut de împărțit nu doar o avere fabuloasă, ci și șase copii, dar unde dragoste nu e, nimic nu e… La aceeași concluzie au ajuns și nenumărate vedete din showbizul autohton, care au preferat să divorțeze în secret, fără să facă din despărțirea lor un circ mediatic.

 

 

Se spune că dragostea durează trei ani – restul e conviețuire, respect, complicitate, afecțiune… Unii rezistă, alții însă încep să simtă din nou fluturi în stomac, dar nu pentru jumătatea lor, și atunci își iau zborul. În ultimii ani, showbizul autohton a avut și el partea lui de despărțiri neașteptate, cupluri a căror viață părea de invidiat din afară luând decizia de a-și spune adio, unele după zeci de ani de conviețuire. Poate unul dintre cele mai surprinzătoare divorțuri a fost cel dintre Dana Săvuică și Răzvan Stanciu, care au fost împreună nu mai puțin de 25 de ani și care lăsau impresia că își vor sărbători tot împreună nunta de aur. Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit cu discreție și, după cum declară vedeta, ea și fostul ei soț au rămas prieteni. Până la urmă, „este mult mai important să rămâi cu amintiri frumoase în spate decât să rămâi într o căsnicie care poate nu îţi mai oferă ceea ce îţi doreşti tu' au fost cuvintele prin care Dana și-a motivat decizia.

 

Citește și: Amintiri din „tinerețe”. Cum arăta primul apartament de burlac al lui Pepe

 

Un mariaj care a luat sfârșit în mod neașteptat pentru presă și fani a fost cel dintre Maia Morgenstern și medicul neurochirurg Dumitru Băltățeanu, după 13 ani de căsnicie. Și Alex Velea a luat decizia de a pune capăt unei căsnicii care nu mai ducea nicăieri, acesta divorțând la notar, în mare discreție de superba lui soție, Ana, după trei ani de căsnicie, zvonindu-se că, la vremea aceea, artistul era deja îndrăgostit de Antonia, alături de care ulterior a format o familie frumoasă, cei doi având și doi băieței acum. Jojo a fost, de asemenea extrem de discretă atunci când a luat decizia de a se separa de Ionuț Grama, căruia îi dăruise un fiu, iar presa a aflat cu stupoare despre divorț, abia după trei luni de la petrecerea deznodământului, iar asta doar pentru că Jojo a făcut anunțul pe pagina sa de facebook.

 

Citește și: Must have-ul Andreei Marin pentru zilele toride de vară

 

Acum patru ani, a mai avut loc un divorț șocant – Andreea Berecleanu, vedeta Observatorului, se despărțea de Andrei Zaharescu, după 15 ani de căsnicie. Motivul divorțului, de altfel rămas la nivel de zvon, pare să fi fost faptul că Andreea trăia o nouă poveste de dragoste. Cât adevăr a fost în aceste informații nu știm, cert e că Andreea și-a refăcut viața alături de medicul estetician Constantin Stan. De asemenea, Roxana Ciuhulescu  a ales să divorțeze în secret după 10 ani de mariaj, fără să comenteze ănsă motivele despărțirii. Recent, încă o veste neașteptată – Anca Lungu s-a despărțit de soțul ei, Ștefan (care înainte fusese căsătorit cu Albertina Ionescu) la notar, cu mare discreție, după o poveste de dragoste extrem de romantică, ce nu părea să aibă un final atât de neașteptat.

 

E greu de spus ce i-a determinat pe toți cei de mai sus să ia decizia de a se despărți de partenerii lor de viață, cert este că, unde nu mai există iubire, nu există nici fericire sau cum spunea Maia Morgenstern: „Fericit și puternic ești atunci când iubești, fără să aștepți nimic în schimb.'

 

Oana Pantazi

Foto: Viva!, Facebook

Andreea Berecleanu și Andrei ZaharescuAndreea Berecleanu și Andrei Zaharescu

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton