Adio, dar rămân cu tine! Ilie Năstase și Ioana Simion sunt mai rău decât Bahmu și Prigoană! Au creștinat un copil, în prag de divorț

 Oana Pantazi
.

Deși divorțul lor părea a fi doar o chestiune de timp, Ilie Năstase și Ioana Simion s-au afișat din nou împreună, iar motivul este unul neașteptat… Cei doi au creștinat împreună un băiețel!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Chiar dacă au anunțat că nu mai formează un cuplu și au depus deja actele de divorț, Ilie Năstase și Ioana Simion par să transmită altceva… Cel puțin asta o dovedesc fotografiile postate de soția tenismenului pe contul său de socializare.

Citește și: Andra, confesiuni neașteptate despre viața de familie, după 12 ani de căsnicie: „Cătălin a devenit mai răbdător, mai atent!” Perioada de izolare a fost ca o lună de miere, pentru ei!

Ioana Simion și Ilie Năstase, părinți spirituali

Deși, în viitorul apropiat, Ioana și Ilie Năstase ar trebui să se prezinte la tribunal pentru desfacerea căsătoriei, pe 30 mai cei doi viitori foști soți s-au afișat din nou împreună, deoarece au creștinat băiețelul unor prieteni. Ioana nu a ținut doar pentru ea vestea, ci a postat, pe contul ei de socializare, câteva fotografii de la eveniment, iar relația dintre cei doi pare a fi una cât se poate de amiabilă.

Citește și: Smiley, primul interviu despre Gina Pistol, după patru ani de relație: „Ea mă încurajează să fac cum mă simt eu bine și cum am confort, așa că nu e nicio presiune din partea ei” / EXCLUSIV

Cei doi nași au fost în centrul atenției la botez, care a avut loc la Mănăsirea Izvorul Tămăduirii Crucea, județul Constanța, la fel ca și micuțul, care a fost adorabil. De altfel, Ioana a dezvăluit și numele pe care l-a primit fiul lor spiritual: „Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru creștinarea micuțului Teodor!'.

Ioana-si-Ilie-Nastase1Ioana-si-Ilie-Nastase1

Ioana Simion, o bunică sexy

Deși extrem de eleganți amândoi, Ioana a fost cea care a atras toate privirile la botezul micuțului Teodor, chiar dacă Ilie Năstase a fost îmbrăcat foarte tinerește, cu cămașă albă, pantaloni albi și sacou roz, la care a asortat o pereche de pantofi sport. Soția tenismenului a optat pentru o ținută simplă, dar de efect – fustă-creion de culoare portocalie, o bluză albă și pantofi stiletto, care i-au pus silueta în evidență și i-au dat o alură foarte tinerească, chiar dacă are 43 de ani și este deja bunică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton