Adi Bărar, liderul trupei Cargo, de urgență la spital. Are COVID-19 și a ajuns la Terapie Intensivă

 Cica Cristina
.

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a ajuns de urgență la spital. Chitaristul este în stare gravă, iar colegii lui sunt îngrijorați pentru starea sa de sănătate, care ar fi extrem de fragilă în aceste momente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

UPDATE: Adi Bărar, în vârstă de 61 de ani, a fost confirmat cu COVID-19 și se află la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara. Se află de două zile sub supravegherea medicilor și este în stare critică, dar stabilă. Starea sa de sănătate este și fragilă, pentru că se mai confruntă cu alte afecțiuni, însă medicii se străduiesc să-i salveze viața.

Adi Bărar, liderul trupei Cargo, se află în stare gravă la spital. Artistul se află la Terapie Intensivă, iar medicii sunt rezervați în privința sa.

Anunțul a fost făcut de colegii de trupă, care se tem pentru viața acestuia. Se pare că starea sa este fragilă, în ciuda constituției sale fizice puternice.

Adi-Barar-1Adi-Barar-1

Adi Bărar de la Cargo, de urgență la spital

În mesaj, nu se specifică motivele pentru care ar fi ajuns de urgență la spital.

'Azi, ziua de joi, îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!', este mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Citește și: Xonia a ajuns de urgență la spital.S-a fotografiat cu perfuzia în mână

Citește și: Mama lui Mihai Mitoșeru, de urgență la spital, din nou.La 6 zile de la operație, a chemat Salvarea

Citește și: Alecsandru Dunaev, protagonistul din serialul Adela:„A trebuit să lupt enorm să pot supraviețui din actorie' EXCLUSIV

Citește și: Oana Radu trebuie să se opereze din cauza unei diete.Ce regim a îmbolnăvit-o

Cine este Adi Bărar, aflat în stare gravă la spital

Armand Bărar s-a născut pe data de 15 ianuarie la Timişoara. El este fondatorul trupei Cargo, pe care a înfințat-o în anul 1985.

La început, membrii erau Nae Tornotzi (voce), Adrian Bărar  și Tavi Iepan (chitară), Tibi Gajdo (chitară bass), Dinel Tolea (clape) și Carol Bleich (tobe). Trupa rock a atins culmile succesului odată cu venirea în trupă a regretatului solist Leo Iorga.

În urmă cu 6 ani, atât el, cât și colegii de trupă au primit titlurile de cetăţeni de onoare ai oraşului Timişoara. Totul s-a decis în cadrul unei şedinţe ordinare a Consiliului Local.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton