Adevărul din spatele îmbrățișării dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: „Mi-a zis că suferă”

 Sutiu Theodora
.

Adevărul din spatele îmbrățișării dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. De curând, ei au fost văzuți au fost văzuți într-o ipostază în care nimeni, probabil, nu se aștepta să îi mai vadă vreodată. După ce s-au certat în media și prin tribunale, cei doi foști par să fi găsit calea spre o relație mai bună, care poate va ajuta la finalizarea procesului de divorț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adevărul din spatele îmbrățișării dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Concret, ei au apărut în spațiul online a apărut o imagine cu ei doi îmbrățișându-se, iar acum cântăreața a lămurit cum stau de fapt lucrurile.

clau-1clau-1

Adevărul din spatele ipostazelor tandre dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Adevărul din spatele îmbrățișării dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Artista a spus la Xtra Night Show totul despre imaginile în care apare alături de Gabi Bădălău în parcarea unui benzinării în ipostaze tandre.

Adevărul din spatele îmbrățișării dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. După ce în spațiul online zvonurile unei posibile împăcări au fost tot mai dese, acum ea spune ce s-a întâmplat de fapt.

Claudia a precizat că s-a întâlnit cu fiul de milionar într-o benzinărie de pe autostradă, după ce i-a luat pe băieți de la el, asta deoarece în familia sa decedase o persoană dragă și avea nevoie de ajutor.

Ulterior ea a mers să ia telefonul unuia dintre băieți de la încă soțul ei, pe care îl uitase în mașină.

Citește și: Gabi Bădălău, o nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu. I-a furat avocatul

Citește și: Claudia Pătrășcanu, în război cu Gabi Bădălău din cauza Biancăi Drăgușanu: „Are nevoie de expertiză psihologică’

Citește și: În ce relații a rămas Mihai Sturzu cu membrii trupei HI-Q

Citește și: Bianca Drăgușanu a lipsit de la ziua de naștere a lui Gabi Bădălău!

Ce a rugat-o pe Claudia Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a mărturisit la Antena Stars că Gabi Bădălău i-a spus dacă poate să o ia în brațe deoarece nu se simțea bine pentru că doar ce aflase că o persoană dragă lui murise.

În semn de respect artista a făcut asta, însă spune că nu e vorba despre nicio împăcare între ei.

„Era o zi în care lui Gabi îi decedase o persoană dragă și apropiată, m-a rugat să vin să iau copiii, m-am dus și i-am luat, aveam un concert în București în aceea zi, pe autostradă ne-am intersectat și mi-a spus dacă mă poate lua în brațe, era supărat, trist.

Au fost dăți de multe ori când Gabi a simțit nevoia să mă îmbrățișeze, mi-a zis că suferă că m-a chinuit foarte mult și că mă chinuie', a spus Claudia Pătrășcanu la Xtra Night Show.

În ce stadiu a ajuns procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

În urmă cu două luni, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nu se pune în discuție o împăcare între ea și Gabi Bădălău și a detaliat în ce stadiu este acum procesul de divorț.

„În septembrie o să mai avem un termen și o să vedem ce o să se întâmple și atunci. O să se termine toate aceste lucruri într-o zi, însă iau lucrurile așa cum vin de la Dumnezeu.

Nu țin legătura cu Gabi. Vorbim foarte rar doar pentru copii și atât, dacă îl interesează bineînțeles acest lucru. Nu vreau să mă împac cu Gabi, el nu mai înseamnă nimic pentru mine, nu se pune în discuție așa ceva.

Nu mă privește ce face el, ce viață amoroasă tumultuoasă are. El o să le dea explicații copiilor mai târziu când o să crească și o să citească pe internet despre tatăl lor.

Pe copii nu îi poți minți niciodată pentru că sunt foarte deștepți. Nu m-aș mai întoarce la el. Lucrurile s-au terminat de mult între noi doi, nu mai este cale de întoarcere.’, a Claudia Pătrășcanu, pentru Playtech.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton