Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și George Burcea, la 6 luni de la despărțire! Ce se întâmplă cu cele două fetițe, în timpul procesului de divorț

 Dana Enache
.

După o perioadă în care au existat tensiuni, așa cum este firesc, duă o despărțire, Andreea Bălan și George Burcea au, în sfârșit, o relație cât se poate de civilizată, concentrată pe binele celor două fetițe. Discuțiile dintre cei doi se rezumă la subiectele privind copiii, ambii fiind total dezinteresați de ceea ce se întâmplă în viața personală a celuilalt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Andreea Bălan are un nou iubit a încins spiritele, în lumea mondenă, cei mai mulți fiind surprinși de faptul că vedeta a ales să-și refacă viața personală. Numai că, surpriză! Au trecut deja șase luni de la despărțirea de George Burcea, fapt care îl plasează pe actor în trecutul cântpreței, în pofida fapului că cei doi încă sunt căsătoriți cu acte.

Și, în mod natural, se pare că lucrurile s-au așezat atât de bine între ei, încât chiar și disensiunile și conflictele sunt, acum de domeniul trecutului: „Andreea și George comunică des, dar strict despre cele două fetițe, Ella și Clara. Ba chiar au ajuns la un numitor comun, iar George este binevenit oricând în casa Andreei, pentru a-și petrece timp cu fetele. El vine cam o dată pe săptămână”, au declarat surse din anturajul solistei, pentru VIVA!

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit. Primele imagini cu bărbatul cu care și-a refăcut viața după despărțirea de George Burcea

Deși guruile rele s-au grăbit să afirme că George ar fi taxat-o pe Andreea pentru faptul că s-a afișat la mare alături de noul ei iubit, afaceristul Tudor Argint, viața personală nu se află pe lista de discuții dintre Andreea și George Burcea: „Au trecut șase luni de când s-au despărțit și este firesc ca fiecare dintre ei să-și refacă viața. Nu o interesează pe Andreea cu cine umblă George și nici pe George ce relație are Andreea. Bineînțeles, dacă nu sunt implicate fetele. Fiecare e liber să facă ce vrea, așa cum este și firesc la jumătate de an de la despărțire”, ne-au mai spus aceleași surse.

Citește și: Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan

Fetițele vor rămâne la Andreea, în urma procesului de divorț

Andreea și George continuă procesul de divorț și cel de custodie, dar cel mai probabil că solista va obține custodia Ellei și Clarei. În primul rând pentru că, în România, în majoritatea cazurilor de separare, copiii rămân în grija mamei, iar George, momentan, nici măcar nu are un domiciliu stabil: „George se întâlnește cu fetele în casa Andreei, nu le ia la el acasă. Momentan, el nu are un domiciliu stabil, deci nu s-ar putea pune problema ca el să aibă custodia fetelor. Niciun judecător nu ar proceda în acest fel. Oricum, sunt șanse mari ca Andreea și George să ajungă la o înțelegere privind fetițele, încât să fie bine pentru toată lumea”, ne-au mai spus aceleași surse.

Andreea-Bălan-4Andreea-Bălan-4

Citește și: Motivul pentru care Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint. Artista a fost cucerită imediat: 'A fost o chimie'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton