Adevăratul motiv pentru care Simona Gherghe nu a făcut petrecere de nuntă: "Am stat cu frică să nu..."

 Radulescu Ruxandra
.

Adevăratul motiv pentru care Simona Gherghe nu a făcut petrecere după nuntă. Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, au celebrat pe 29 aprilie șase ani de la cununia civilă. Prezentatoarea de la „Mireasa” și-a amintit cu drag de acele momente și a dezvăluit și motivul pentru care a plecat direct acasă după ceremonie, fără să organizeze nicio petrecere, așa cum se obișnuiește.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adevăratul motiv pentru care Simona Gherghe nu a făcut petrecere după nuntă. Prezentatoarea de la Mireasa și soțul ei, Răzvan Săndulescu, și-au unit destinele în urmă cu șase ani, pe 29 aprilie, în cadrul unei ceremonii civile. Evenimentul a decurs minunat, vedeta a purtat o rochie superbă și era zâmbitoare, deși se afla în ultimul trimestru de sarcină. Mulți au fost surprinși la vremea aceea că noul cuplu nu a organizat nicio petrecere, după ceremonie, așa cum se obișnuiește. Iată că la șase ani de la cununia civilă, Simona Gherhge a împărtășit motivul real pentru care a plecat direct acasă, după cununie.

img-66img-66

Adevăratul motiv pentru care Simona Gherghe nu a făcut petrecere după nuntă

Simona Gherghe a celebrat șase ani de la cununia civilă, cu soțul ei, Răzvan Săndulescu. Cu această ocazie, vedeta a mărturisit că la acel moment era însărcinată în ultimul trimestru și îi era teamă că ar putea naște în orice moment. Din acest motiv, cuplul a renunțat la petrecerea de după nuntă.

Citește și: Simona Gherghe a ajuns la spital, în vacanță: ‘Se mai întâmplă. Ce diagnostic i-au pus medicii

Citește și: Simona Gherghe, despre accidentul de la schi, din Italia, în care și-a rupt o coastă: „Doare foarte, foarte rău’

„Acum 6 ani, mergeam mână-n mână la Starea Civilă. Noi trei, căci era și Ana cu noi. Da, eram «foarte» gravidă, atât de gravidă încât am stat cu frică să nu nasc pe-acolo. De la emoții, de la complicațiile pe care le-am avut în ultimele luni în sarcină cu ea. A fost motivul pentru care nici n-am avut o petrecere, după ce am spus marele DA și am devenit doamna Săndulescu. Practic, după momentul respectiv, ne-am suit amândoi în mașină și am venit acasă. Cred că am dormit, mai mult ca sigur.„, a declarat Simona Gherghe.

Gestul superb făcut de soțul Simonei Gherghe, în ziua nunții

Simona Gherghe are amintiri foarte frumoase despre ziua respectivă. Prezentatoarea de la Mireasa a povestit că soțul ei a trecut-o pragul, brațe, după tradiție. Simona Gherghe avea să o aducă pe lume pe fiica ei, Ana, după doar trei săptămâni.

A, da! Îmi amintesc că totuși m-a trecut pragul în brațe, la intrarea în casă. Norocul lui Răzvan a fost că nu mă îngrășasem prea tare. Mă tot gândeam cum să spun DA-ul ăla să sune într-un fel anume. (cred că toți își construiesc în minte un scenariu despre cum să răspundă mai funny, da lumea oricum râde și aplaudă…). Nu-mi amintesc nimic, în afară de emoția puternică și acum, căutând în telefon, realizez că nu avem nicio filmare cu marea întrebare. Rămâne, însă, unul dintre cele mai frumoase momente cu noi doi. Peste trei săptămâni, avea să vină pe lume Ana…', a scris Simona Gherghe, pe paginile sale de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton