Adevăratul motiv pentru care Mihaela Rădulescu a renunțat la "Românii au talent". Nu l-a dezvăluit până acum - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Are o carte de vizită impresionantă, însă puțini știu că în spatele imaginii glam și al farmecului personal incontestabil stă foarte multă muncă. La 49 de ani, pe care îi afișează cu mândrie, Mihaela Rădulescu nu mai are lucruri de demonstrat decât… ei înseși. Și o face acceptând provocările cu zâmbetul pe buze.

Noul sezon de la „Românii au talent” a debutat fără Mihaela Rădulescu la masa juriului. A fost înlocuită de Mihai Petre. Acum a spus motivul pentru care a renunțat.

Mihaela, nu ai putut să stai prea mult timp departe de dragostea vieții tale… televiziunea. Te așteptam în postura de jurat la „Românii au talent, dar ai schimbat registrul și ne-ai surprins cu o ipostază inedită. De ce „Ferma – Un nou început? Cu ce te-a convins acest format?

Am învățat să fac alegeri care răspund corect, cel puțin în favoarea mea, la întrebarea fundamentală „de ce?. Am renunțat la „Românii au talent pentru ceva mai important pentru mine în acel moment… și în general – băiatul meu. Aveam o treabă importantă de făcut pentru el, exact în perioada în care ar fi trebuit să fiu la preselecții. Subiect închis. Când a apărut propunerea „Ferma – Un nou început!, aveam și timpul, și starea necesare pentru un astfel de proiect. M-a tentat maxim un reality show, n-am mai prezentat așa ceva. Bănuiam că va fi un proiect greu, știam că se va petrece în condiții vitrege și cu un ritm infernal de muncă, dar exact toate astea la un loc m-au făcut să-mi placă și să încerc ceva nou. Ador treaba ba asta cu ieșirea din zona de confort, cred că numai așa poți evolua, indiferent de subiect.

După ce ai văzut cum stau lucrurile la Ferma – Un nou început! și care sunt condițiile, ai accepta să concurezi într-un sezon viitor?

Să concurez, nu. Să prezint, oricând. Dacă eram la început de drum în viață, da, m-ar fi tentat să fac niște demonstrații de forță sau să-mi testez niște limite. Acum nu mai e cazul, știu cine sunt și ce vreau să fac.

Ca să te citez, ai fost, la „Ferma – Un nou început!, protagonista unor imagini „de un ridicol sublim. Cum te-ai simțit mulgând vaca în palton Chanel și cu bluză albă cu volănașe?

În elementul meu. Ador contrastele, ador veselia, mai ales când e greu și… da, paltonul Chanel era exact contrapunctul care-mi trebuia la muls vaca. Am vrut să o fac cu umor și… stil. Probabil că și vaca, dacă se putea exprima, ar fi apreciat abordarea. Știu că tu nu faci acest gen de greșeli, deci outfiturile tale au făcut parte, cu siguranță, din „scenariu.

S-a vrut ca Mihaela să rămână o divă și la țară, nu-i așa?

Exact ăsta era planul meu și al producătorilor, a fost o idee comună și… amuzantă. După aproape 3 luni de bătut zăpezile și noroaiele din Văliug cu cizme Chanel sau de care mai aveam, singurul regret e că mi s-au dezlipit niște tălpi. În rest, m-am distrat grozav în acest contrast controlat.

Citiți continuarea interviului în numărul de aprilie al revistei VIVA! disponibil la toate punctele de difuzare a presei. 

VIVA! aprilie

Mihaela Rădulescu a cunoscut-o pe iubita fiului ei

Ayan a împlinit 15 ani și este deja un tânăr superb. Care este primul sfat pe care i l-ai dat tu în privința fetelor?

Să le respecte, să fie mereu un gentleman. I-am spus mereu că niciun bărbat care-și jignește, lovește sau chinuie femeia nu e bărbat adevărat. Și a înțeles bine lecția asta, de asta sunt sigură.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton