Dorian Popa a fost refuzat de actorii din "Pariu cu viața", pentru o reuniune: "Surprins într-un mod nu tocmai plăcut"

 Radulescu Ruxandra
.

Dorian Popa a fost refuzat de actorii din „Pariu cu viața”, pentru o reuniune. Dorian Popa este cel mai de succes influencer din România, însă el și-a început cariera în serialul de televiziune „Pariu cu viața” de pe PRO TV. Dorian a participat și la prima ediție „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, însă de atunci nu a mai apărut pe micile ecrane, ci s-a focusat exclusiv pe zona de online. Iată ce s-a întâmplat când Dorian Popa a încercat să facă o reuniune cu actorii din „Pariu cu viața”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa a fost refuzat de actorii din „Pariu cu viața”, pentru o reuniune. Dorian Popa este considerat cel mai de succes personaj de pe social-media, postările sale adunând milioane de vizualizări. Dorian a reușit să strângă o avere din activitatea de influencer și a devenit o adevărată vedetă. Cariera sa a început pe micile ecrane, când a jucat în serialul „Pariu cu viața” de pe PRO TV. Recent, Dorian Popa a spus că și-a dorit o reuniune cu actorii din „Pariu cu viața”, însă s-a lovit de refuzul acestora.

img-4img-4

Dorian Popa s-a lansat în 2011, datorită televiziunii, când a jucat în serialul „Pariu cu viața”, alături de Adela Popescu, Vlad Gherman, Diana Dumitrescu și mulți alții. El a încercat să facă o reuniune cu vechea distribuție, însă din păcate, vechii lui colegi nu s-au arătat atât de doritori.

Păi nu am fost 5 sezoane într-un musical pentru copii, vrei să mă întorc de unde am plecat? Nu am nicio problemă! Îmi este dor de „Pariu cu viața' de mor. Musical? Da, de ce nu? Am încercat o dată. (n.r. o reuniune) Am fost, oarecum, surprins într-un mod nu tocmai plăcut că nu toată lumea a devenit empatică la ideea de a ne reuni. Nu era vorba de drepturi, că, până la urmă, OK, ne pot lua numele, dar nu ne pot lua identitățile, suntem aceiași oameni.

Dar nu ne-a ieșit. Dacă nu a ieșit prima oară, de ce ar ieși a doua? Eu am încercat, exemplul există online. Este un serial pe care am încercat să îl fac pe canalul meu de YouTube, nu ne-am strâns toți. De aici, concluziile le trageți voi, e simplu.', a declarat Dorian Popa.

Citește și: „Vrea o femeie să vină să-mi ia locul'. Lili Sandu, după ce Cristina Demestrescu i-a prezis că ar putea fi înlocuită la Vorbește Lumea

Citește și: Daniela Crudu a născut. Primele imagini cu bebelușul

Citește și: Jador a făcut scandal la Deva, după concert. S-a urcat pe capota mașinii și a înjurat un localnic: „Ești un bătrân prost”

Citește și: Iubita lui Dinu Maxer i-a cunoscut deja pe copiii artistului: „Oficial nu s-au mutat împreună, dar ea stă mult la el”

Adevăratul motiv pentru care Dorian Popa refuză să mai apară la emisiuni TV

Dorian Popa a dobândit un real succes pe social-media, ceea ce i-a permis să dezvolte mai multe afaceri bănoase. Mulți s-au întrebat de ce Dorian Popa nu mai apare la TV, iar motivul este unul cât se poate de simplu. Televiziunea nu mai reprezintă un domeniu prosper pentru Dorian Popa, așa că refuză orice propunere în acest sens.

„Din punct de vedere TV, nu prea îmi place ce regăsim acum în grila de televiziune. Nu pot să spun că mă mai regăsesc. Este un lucru pe care l-am spus cu toată franchețea din lume, televiziunea nu prea mai ține pasul cu metodele de venit, cu income-ul. Și atunci, să vrei să participi într-o emisiune TV, este un cost, nu mai este un business. Atunci când alegi un business mai prost decât altul care este plătit mai bine, atunci acesta este un cost.', a explicat Dorian Popa pentru Ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton