Adevăratele dimensiuni ale vedetelor

 Florentina Liutic
.

Sunt celebre, frumoase, au milioane de fani în lumea întreagă, poartă cele mai spectaculoase outfit-uri şi totuşi… Nu au dimensiunile ideale, 90-60-90, însă nimeni nu pare să ţină cont de acest aspect. Iată care sunt dimensiunile unora dintre cele mai frumoase femei:

 

Monica Bellucci 90-61-90

A fost desemnată în repetate rânduri cea mai frumoasă femeie din lume, iar italianca superbă se apropie foarte mult de dimensiunile ideale. La 50 de ani a reuşit să-şi păstreze farmecul, dar şi siluetă, după două naşteri avute la o vârstă destul de înaintată.

 

Beyonce 82-65-105

Artista are forme generoase şi se menţine în formă mergând la sală. La un moment dat a aratat pe Instagram cum se antrenează pe melodia Eye of the tiger', cântecul original din „Rocky 3'. De asemenea, ea este un adintre susţinătoarele programului împotriva obezităţii „Let’s Move', iniţiat de Michelle Obama, Prima Doamnă a Americii.

 

Blake Lively 85-60-90

Frumoasa Blake Lively, soţia lui Ryan Reynolds, este foarte aproape de dimensiunile ideale. Mămică de puţin timp, actriţa nu a avut probleme cu kilogramele în plus, afişând o siluetă de vis.

 

Jessica Biel 91-66-91

Şi ea cunoaşte sentimentele unice de a fi mamica de puţin timp, soţia lui Justin Timberlake aducând pe lume primul lor copil, un băieţel. Pe perioada sarcinii, Jessica a luat ceva kilograme, de care va scăpa, cu siguranţă, în perioada următoare.

 

Scarlett Johansson 93-58-88

Scarlett a fost desemnată la un moment dat vedeta cu cei mai frumoşi sâni de la Hollywood, reuşind să se claseze înaintea actriţelor Halle Berry şi Salma Hayek. Bustul său pare şi mai generos în raport cu talia subţire, iar Scarlett rămâne în topul celor mai sexy actriţe.

 

Liv Tyler 85-62-95

Cu o siluetă în formă de pară, actriţa nu a avut probleme în a se impune în Cetatea filmului. Chiar dacă în ultima vreme, silueta sa a suferit modificări, mai ales ca vedeta a născut de curând cel de-al doilea copil, cu siguranţă va reuşi să-şi recapete tonusul.

 

Megan Fox 85-65-85

Şi ea este departe de dimensiunile standard, dar acest lucru nu a împiedicat-o să fie considerată una dintre cele mai sexy actriţe. Mama a doi copii, ea a declarat ca nu doreşte să mai fie privită ca un sex-simbol.

 

Bar Rafaeli 87-61-89

A cunoscut succesul în modelling, acolo unde dimensiunile chiar contează. Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio şi-a început cariera la 15 ani şi are un corp de invidiat. A marturisit că mănâncă de toate, dar cu moderaţie, iar cel mai des consumă carne friptă şi legume.

 

Penelope Cruz 76-59-75

Actriţa spaniolă nu a avut nevoie de dimensiuni perfecte pentru a deveni una dintre cele mai admirate vedete. In 2014 era desemnată cea mai sexy femeie în viaţă de o revistă pentru bărbaţi. Muza regizorului Pedro Almodovar şi soţia lui Javier Bardem, Penelope reuşeşte să fascineze la fiecare apariţie a sa. Cine să se mai gândească la faptul ca dimensiunile sale nu sunt chiar conform standardelor?

 

Foto: Hepta

Megan FoxMegan Fox

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton