Adelina și Cristian Chivu au fugit din Italia din cauza coronavirusului. Au plecat într-o stațiune de lux din Elveția

 Lupescu Anca
.

Adelina și Cristi Chivu au plecat din Italia din cauza răspândirii coronaviruslui. Numărul persoanelor infectate a ajuns la 325, potrivit preei italiene.

3-cristi-si-adelina-chivu-2008-1280×7203-cristi-si-adelina-chivu-2008-1280×720
Citește și: „Pacientul numărul zero”, identificat la 60 de km sud de Milano. Cine ar fi adus coronavirusul COVID -19 în Italia


Cristi Chivu, împreună cu soţia lui, Adelina, şi cele două fete locuiesc de ceva timp în Milano, acolo unde în ultimele zile este mare agitaţie din cauza coronavirusului.


Așa că cei doi s-au decis să plece din Italia în Elveția. Adelina a postat pe Instagram câteva filmulețe din excursia celor doi.


Familia Chivu a luat măsuri împotriva virusului care se răspândește rapid în Italia. Adelina și-a făcut stocul de medicamente pentru imunitate.

Pentru a preveni extinderea epidemiei de coronavirus la nivel naţional, au fost închise școli, restaurante, baruri, birouri publice, iar trenurile nu mai opresc în localitățile restricționate.

Citește și: ALERTĂ! Un italian care a vizitat România săptămâna trecută, diagnosticat cu coronavirus în Rimini, Italia

„Protecția civilă a reacționat imediat. Este posibil să fi avut unele scăpări în primele zile, dar am folosit resurse umane și financiare incredibile. Am impus verificări suplimentare, dar este imposibilă efectuarea unor controale atât de largi încât să-i acoperim pe toți cei care intră în Italia prin toate mijloacele. Asta ar însemna blocarea țării’, a spus premierul Giuseppe Conte.

Premierul italian Giuseppe Conte a criticat situaţia „complet inadecvată’ dintr-un spital din Lombardia şi a acuzat că acolo s-au încălcat protocoalele: „Este clar că a existat un focar şi că virusul s-a răspândit de acolo.

Până acum se știe, a existat management la nivelul unei structuri spitalicești care nu este în întregime în conformitate cu protocoalele prudente recomandate în aceste cazuri, iar acest lucru a contribuit cu siguranță la răspândire.’, potrivit Digi24.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton