Adelina Pestrițu a împlinit 35 de ani. Ce cadou de lux i-a făcut soțul ei, Virgil Șteblea

 Miniosu Alexandra
.

Adelina Pestrițu a împlinit 35 de ani. Ieri, pe data de 2 februarie 2022, vedeta a fost în culmea fericirii. Toți apropiații și fanii săi au avut grijă să-i aducă zâmbetul pe buze prin mesaje care mai de care mai frumoase. Soțul ei, Virgil Șteblea, a luat-o complet prin surprindere, oferindu-i un cadou cu adevărat special. Bruneta le-a arătat și internauților darul și se poate observa cu ușuriță că e vorba despre unul de lux.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ieri, pe data de 2 februarie 2022, Adelina Pestrițu a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani. Așadar, în casa ei a fost mare sărbătoare. Printre primele persoane care i-au urat „la mulți ani' a fost soțul ei, Virgil Șteblea, împreună cu care are o fiică superbă. Acesta nu s-a rezumat doar la frumoasele declarații de iubire, ci i-a oferit și un cadou de lux.

adelina-pestritu-cadou-2adelina-pestritu-cadou-2

Adelina Pestrițu a avut o zi de naștere exact cum și-a dorit. Cei dragi ei s-au „asigurat' de asta, bucurând-o pe vedetă cu cele mai frumoase urări încă de la primele ore ale zilei. De asemenea, și urmăritorii ei de pe rețelele de socializare s-au întrecut în mesaje. Soțul ei, Virgil Șteblea, i-a oferit și un cadou la care mulți visează, însă nu toată lumea și-l poate achiziționa.

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Adelina Pestrițu, din cauza celebrității.A ajuns la psiholog

Citește și: De ce a refuzat Adelina Pestrițu să apară public după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19:„Am primit mesaje care m-au tulburat, m-au acuzat…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a ajutat Nea Mărin pe Liviu Vârciu să scape de datorii:„E al treilea copil al meu, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară'/ EXCLUSIV

Citește și: Teo Trandafir, enervată la culme de Florin Piersic Jr:„Vine în emisiune cu niște foi în mână și…'

Adelina Pestrițu a împlinit 35 de ani

Soțul Adelinei Pestrițu, Virgil Șteblea, a arătat că nu se zgârcește la bani, mai ales când e vorba despre fericirea partenerei sale de viață. Bărbatul i-a oferit brunetei un inel superb, cu o formă specială și cu diamant albastru. În plus, el i-a dăruit și o cruciuliță frumoasă, tot cu diamante. Pe deasupra, ea a mai primit și un buchet uriaș de flori galbene.

Cadoul primit de la la Virgil Șteblea a fost cu siguranță pe placul Adelinei Pestrițu. Drept dovadă, ea a ales să posteze o imagine cu darurile oferite de soțul ei pe rețelele de socializare. În dreptul ei, bruneta i-a mulțumit public partenerului său de viață.

„Thank you, Virgil Șteblea! Diamonds and Love are FOREVER! (n.r.: mulțumesc, Virgil Șteblea! Diamantele și Iubirea sunt ETERNE!)', i-a transmis Adelina Pestrițu, pe InstaStory, lui Virgil Șteblea.

Adelina Pestrițu, detalii din căsnicia cu Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă, din România. S-au căsătorit în 2019, iar sentimentele care-i leagă sunt la fel de intense ca la început. Încrederea pare să fie secretul relației lor, dar și faptul că sunt foarte transparenți unul cu altul. Așadar, în familia lor nu există secrete.

„O simt consolidată și avem încredere reciproc unul în celălalt, ceea ce îmi dă o stare de bine și liniște interioară.

Sunt lucruri de bază în orice cuplu. Ne cunoaștem limitele și nu apăsăm accelerația mai mult decât este cazul. Suntem transparenți și nu există minut din zi să nu știm unul de celălalt. Ne spunem absolut orice avem pe suflet. Ne știm toate parolele și nu avem secrete', n-ea spus Adelina Pestrițu, în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton