Cum s-au cunoscut Adelina Pestrițu și Smiley. Vedeta este "Scumpă foc" în noul videoclip lansat de Smiley

 Dumitrache Laura
.

Adelina Pestrițu apare în videoclipul noii piese semnate de Smiley și JUNO, lansată în premieră, în timpul concertului său din 31 mai. Bruneta a petrecut 20 de ore pentru a filma noul clip video regizat de SAN. Melodia „Scumpă foc' a devenit unul dintre cele mai importante proiecte pentru influenceriță, la momentul actual.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După mai bine de doi ani, Smiley susține un mega concert în fața publicului său. Artistul cântă în această seară la Sala Polivalentă din București. Cele mai iubite piese din istoria sa, dar și noua piesa a artistului în colaborare cu JUNO a fost ascultată pentru primară de cei 5000 de fani ai lui Smiley. Mai mult, aceștia au avut parte de o surpriză enormă după ce au văzut clipul piesei.

Adelina si SMileyAdelina si SMiley

Noua melodie a lui Smiley cu JUNO a ridicat Sala Polivalentă în picioarele de la prima sa audiție. De asemenea, apariția Adelinei Pestrițu în videoclipul piesei i-a luat prin surprindere pe fanii artistului. Scumpă foc' anunță începutul unei veri pline de distracție și de neuitat.

Citește și: Câți bani câștigă Adelina Pestrițu.Vedeta a ajuns la Tribunal din cauza unui distribuitor

Citește și: Speak a spus de ce el și Adelina Pestrițu s-au despărțit:”Mi-am dat seama că nu poți…”

Citește și: De ce a fost eliminat Blaze de la Survivor:”Ești român în spirit”

Citește și: Motivul pentru care Ionuț Popa vrea să câștige Survivor România 2022:”O să fac tot posibilul să îi fie bine băiețelului meu”

Cum s-au cunoscut Adelina Pestrițu și Smiley

Adelina Pestrițu este protagonista în noul videoclipul al piesei lansate de Smiley și JUNO, „Scumpă foc” Cei 5000 de fani ai artistului, prezenți la Sala Polivalentă, au fost primii care au ascultat live piesa și au urmărit și clipul melodiei, în care rolul principal îl are Adelina Pestrițu. Bruneta este foarte încântată de noul său proiect, fiind de părere că melodia „Scumpă foc” va fi hit-ul verii. Influencerița a fost prezentă la megaconcertul lui Smilet, de la Sala Polivalentă.

Sunt foarte fericită că am putut participa ca rol principal în noul videoclip al lui Smiley. Este un artist pe care îl admir demult și îl apreciez pentru tot efortul pe care îl depune în proiectele lui ca totul să iasă perfect. Este și lucrează numai cu profesioniști și asta se poate vedea cu ochiul liber în rezultatele pe care le are. Sunt absolut convinsă că piesa „Scumpă foc' va fi hitul verii. Eu deja o ascult pe repeat și o fredonez non-stop, de când am auzit-o prima dată. Este în mod cert unul dintre proiectele mele favorite', a declarat Adelina Pestrițu.

Smiley, despre Adelina Pestrițu

Smiley a organizat un mega-concert în această seară, la Sala Polivalentă, după doi ani în care pandemia de coronavirus a blocat toate evenimentele publice. Artistul este extrem de încântat de noua sa piesă, declarând că s-a distrat alături de JUNO și Adelina Pestrițu. De asemenea, iubitul Ginei a mărturisit că influencerița este o adevărată profesionistă.

A fost o superatmosferă, am dansat, am cântat și am pornit vara împreună, așa cum trebuie să fie ea, cu emoții de tot felul, cu bucurie, cu distracție. Și am văzut-o cu toții pe Adelina Pestrițu care, în clipul nostru, e „Scumpă foc' și la filmări, un profesionist, așa cum auzisem despre ea', povestește Smiley.


„Scumpă foc”, noua piesă a lui Smiley și JUNO

Smiley se bucură de faptul că, în sfârșit, după doi ani, poate cânta în fața a mii de oameni. 5000 de spectatori au ascultat și urmărit noua piesa lansată de Smiley și JUNO. Cântărețul și-a dorit foarte mult să le facă această surpriză fanilor săi.

„Mi-am dorit să dau START verii și distracției pe scenă, într-un concert mare pe care l-am așteptat cu dor mai bine de 2 ani. A fost cel mai bun moment să ofer oamenilor, care au vrut să se întâlnească live cu mine, o premieră, să fie primii care ascultă noua mea piesă și primii care văd videoclipul.', a spus Smiley.

Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, cu muzica făcută de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Lucian Nagy, Alexandru Stancu (JUNO), versurile scrise de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Vlad Munteanu (DOC), Alexandru Stancu (JUNO) și producția semnată de Lucian Nagy, Andrei Tiberiu Maria, „Scumpă foc', feat-ul dintre Smiley și JUNO, a ridicat Sala Polivalentă în picioare de la prima sa audiție.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton