Adelina Pestrițu e nedespărțită de fetița ei, dar nu o ia în vacanțe în străinătate. Motivul este complicat!

 Oana Popoiag
.

Adelina Pestrițu și partenerul său, Virgil Șteblea, sunt foarte împlicați în viața fiicei lor de nouă luni, Zenaida, și se sfătuiesc cu specialiști în orice decizie ar lua legat de fetiță. Adelina ne-a povestit despre cele mai recente decizii luate pentru binele copilului: aceea de a-i lua un premergător și aceea de a nu o duce în vacanțe peste hotare până nu împlinește un an și jumătate. Iată de ce!

În ciuda faptului că este implicată în numeroase proiecte, Adelina Pestrițu nu lipsește nicio secundă din viața fiicei sale aduse pe lume în august 2018, Zenaida. Vedeta îi urmărește fiecare mișcare și nu ia nicio decizie fără a consulta medicul pediatru.

Frumoasa brunetă ne-a explicat că nu i-a luat copilului premergător până nu a stat de vorbă cu specialiștii: 'În momentul de față, își dorește foarte mult să se ridice în picioare. Lucru care se și întâmplă foarte des. Dacă nu sunt eu e Virgil, dacă nu e Virgil e bunica și tot așa, cineva e în preajma ei întotdeauna să-i îndeplinească această dorință. I-am luat și un premergător, bineînțeles că pentru acest subiect ne-am consultat cu medicul pediatru și cu kinetoterapeutul care ne vizitează în fiecare săptămână. Ne-au dat aprobare, ne-au zis că este foarte OK, dar să nu o ținem foarte mult în premergător, lucru normal, pentru că mai avem și alte activități: ne jucăm, dansăm, cântăm, țipăm. Este foarte atrasă de tot ceea ce descoperă zilnic, noi ne dorim să îi arătăm cât mai multe lucruri.'

De ce nu-și ia Adelina Pestrițu fetița în vacanțe peste hotare: 'Când va împlini un an și jumătate…'

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, cel cu care se va căsători în această vară, urmăresc fiecare pas al fetiței lor și au grijă ca aceasta să aibă experiențe cât mai diverse. Singura lor regulă clară este să nu o ducă pe Zenaida în vacanțe pentre hotare. „Facem scurte vacanțe în țară deocamdată. Considerăm că e încă micuță pentru deplasări în străinătate. Motivul e că dacă noi am face acum o vacanță în străinătate, am face undeva într-o destinație cu soare, ceea ce presupune un zbor lung, de câteva ore și la destinație probabil dacă este insulă e foarte greu în cazul în care face temperatură sau are nevoie de medic. Nu poți să știi ce găsești la fața locului și evităm astfel de episoade în momentul de față, dar când va împlini un an și jumătate cu siguranță o să plecăm și în afară', a explicat Adelina motivul pentru care deocamdată Zenaida nu are voie să meargă în vacanțe peste hotare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton