Adelina Pestrițu nu s-a putut abține nici în Dubai. Vedeta a făcut cumpărături de mii de euro: ”M-am răsfățat puțin”

 Stamen Diana
.

Adelina Pestrițu s-a întors zilele trecut din Dubai, unde l-a dus pe Virgil Șteblea de ziua lui. Vedeta nu s-a putut abține nici acolo, așa că nu s-a întors cu mâna goală acasă. Adelina Pestrițu a făcut cumpărături de mii de euro, iar noile achiziții ale vedetei au lăsat fără cuvinte pe mulți.

Timp de șase zile, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au răsfățat în Dubai, unde au trăit experiențe de neuitat. Vedeta a zburat cu elicopterul, s-a bucurat de căldură și de razele soarelui, a mers în safari, a zburat cu balonul cald, dar nu în ultimul rând a fost în mall, unde a lăsat câteva mii de euro pe cumpărăturile pe care le-a făcut.

Adelina Pestrițu, în Dubai

Adelina Pestrițu, în Dubai

Mall-urile din Dubai sunt uriașe și ai nevoie la propriu de hartă ca să nu te rătăcești. Adelina Pestrițu a profitat din plin de magazinele de lux și a făcut câteva achițizii prețioase. Vedeta și-a luat o pereche de ochelari, pantofi, haine și multe altele. Nu doar Adelina Pestrițu a fost cea care a făcut cumpărături, ci și logodnicul ei, Virgil Șteblea, însă acesta nu s-a 'lăudat' cu ele pe rețelele de socializare.

'Puține cumpărături pentru câte poate duce o femeie, da. Timpul nu a fost foarte lung pentru shopping, așa că m-am răsfățat puțin, cât mi-am permis așa ca și timp. A fost foarte frumos, mai ales că îmi doream să intru puțin prin magazine să văd ultimele noutăți. Și-a luat și Virgil, numai că el nu este foarte activ pe rețelele de socializare, postează mai răruț, pentru că e bărbat și nu este atât de încântat. Eu tot îi reamintesc să posteze. Eu sunt activă peste tot. Oamenii știu ce fac eu în general. El a făcut shopping, dar nu s-a și lăudat cu treaba asta', ne-a spus Adelina Pestrițu.

Citește și: Adelina Pestrițu, vacanță surpriză în Dubai pentru iubit. Reacția lui Virgil Șteblea, după ce camerele video s-au oprit: 'Îmi dădeau lacrimile'

Citește și: Adelina Pestrițu, în costum de baie la trei luni după ce a născut. Vedeta arată fabulos

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton