Adelina Pestrițu a tuns-o pe Zenaida Maria la zero. Motivul pentru care a luat această decizie

 Stamen Diana
.

La câteva săptămâni de la botezul micuței sale, Adelina Pestrițu a tuns-o pe Zenaida Maria la zero, iar motivul pentru care a luat această decizie l-a dezvăluit chiar ea. Proaspăta mămică nu a mai ținut cont nici de tradiții și a luat decizia fără să stea pe gânduri.

Zenaida Maria are patru luni, iar de când s-a născut le umple viața de bucurie părinților ei. Adelina Pestrițu a decis să-și tundă fetița la zero, iar motivul este unul destul de întemeiat. Vedeta a mărturisit că a decis să o tundă pe cea mică, pentru ca Zenaida Maria să aibă un păr mai bogat atunci când va crește. Adelina Pestrițu a fost și ea tunsă la zero pe vremea când era mică, iar acum are un păr des și sănătos.

Vedeta a tuns-o pe Zenaida Maria înainte ca acesteia să i se taie turta, așa cum e tradiția. Conform tradițiilor, copiii până într-un an nu se tund, însă Adelina Pestrițu nu ține cont de superstiții.

Zenaida MariaZenaida Maria

Motivul pentru care Adelina Pestrițu a purtat costum și pălărie la botezul Zenaidei

În prima parte a zilei, mai exact în momentul în care fetița a fost creștinată, Adelina Pestrițu a purtat o ținută de inspirație masculină, mai exact un costum alb, iar pe cap a avut o palărie în aceeași nuanță. Chiar dacă mulți se așteptau ca vedeta să aibă o rochie, aceasta a reușit să iasă din tipar. Însă motivul pentru care Adelina Pestrițu a purtat o pălărie se leagă și de faptul că aceasta a vrut să respecte biserica.

'Alb înseamnă puritate. Mi-am dorit foarte mult pentru biserică să fie ținute decente. Am optat pentru o ținută cu pantalon și pălărie, pentru că din câte știu femeile trebuie să aibă capul acoperit în biserică. Și bărbații capul descoperit, dacă nu greșesc. Plus că mie îmi plac pălăriile. Aș purta oricând și la orice ținută. Mi se pare un accesoriu extrem de elegant. Cred eu că a fost o ținută așa cum mi-am dorit. Totul a fost foarte controversat, inclusiv ținuta. Mă așteptam la reacții pro și contra. Nu trebuie să mă placă toată lumea. (…) Îmi plac foarte mult extremele. Oamenii au gusturi diferite. Nu poți să comentezi gusturile unui om.', a declarat Adelina Pestrițu la Interviurile VIVA!.

Citește și: Ce face Adelina Pestriţu cu banii câştigaţi la botezul Zenaidei Maria. Vedeta e mulţumită de petrecerea organizată

Citește și: Adelina Pestriţu, mamă pentru a doua oară în curând? Primele declaraţii ale vedetei: 'De ce nu?'

FOTO: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton