Adelina Pestrițu a câștigat primii ei bani în studenție, la un concurs de frumusețe. Ce vedetă a premiat-o atunci

 Oana Pantazi
.

Acum are 33 de ani și este cel mai bun influencer din România! În doar 12 ani, Adelina Pestrițu a parcurs un drum deloc ușor, însă ambiția și frumusețea au ajutat-o. Totul a început cu un concurs de frumusețe!

Adelin Pestrițu este acum una dintre cele mai cunoscute vedete din social media, titlul de cel mai bun influencer din România, primit la Los Angeles, în cadrul E! People Choice Awards, fiind cea mai bună carte de vizită. Acum 12 ani însă, Adelina probabil nici nu visa unde va ajunge, în momentul în care, studentă fiind, a participat la un concurs de frumusețe într-un club.

Adelina Pestrițu a primit un premiu consistent

Atunci, maestru de ceremonii a fost Cătălin Măruță, cel care i-a înmânat Adelinei Pestrițu premiul. La vremea aceea, bruneta nici nu-și imagina că va ajunge la același grad de notorietate ca vedeta Pro TV…

„Vedeta Catalin Maruta a incins atmosfera in clubul Bamboo, el prezentand finala lunii mai a concursului de frumusete Miss Bamboo”. Ocupanta locului întîi se numeşte Adelina Pestriţu, este studentă la Facultatea de Management şi are ca hobby-uri călătoriile, dansul şi modellingul', relata presa vremii, conform kfetele.ro.

În ceea ce privește premiul câștigat de Adelina la vremea respectivă, acesta a fost destul de consistent, iar pentru o studentă de 21 de ani aproape de neimaginat.

„Pentru că valoarea premiilor la Miss Bamboo-Mumm creşte de la lună la lună, cîştigătoarea din luna mai a primit 5.000 RON, abonamente la sala de fittness, clinica de estetică dentară, centru de înfrumuseţare şi hair styling, ţinute vestimentare în valoare de 1.500 euro, dar şi accesorii de firmă (ochelari de soare, pantofi etc) precum şi o excursie pentru două persoane într-o staţiune de lux din Turcia.

În plus, cîştigătoarea va merge în marea finală Miss Bamboo-Mumm 2008, care se va desfăşura la sfîrşitul anului şi a cărui mare premiu constă într-un automobil de lux şi 5.000 euro bani de benzină', s-a scris despre primul concurs de frumuseţe câştigat de Adelina Pestriţu.

Adelina-Pestritu-influencer4Adelina-Pestritu-influencer4
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton