Adele Chirică l-a dat, din nou, în judecată pe miliardarul Nicolae Sota: ”Am sperat ca măcar după testul de paternitate să ne înțelegem!”

 Dumba Gabriela
.

Adele Chirică și miliardarul Nicolae Sota nu reușesc, sub nici o formă, să facă pace. Nici măcar de dragul fiului lor, Davis, care suferă de o formă gravă de epilepsie. În paralel cu procesul pentru pensie alimentară, Adele îl dă în judecată, din nou, pe Sota pentru că refuză să plătească școala copilului lor.

48368124_1710483812389289_9213440341594603520_n-800×600-1-148368124_1710483812389289_9213440341594603520_n-800×600-1-1

Pe 3 aprilie începe procesul de fond pentru pensia alimentară intentat de Adele Chirică lui Nicolae Sota, miliardarul care ar fi uitat de copilul lor bolnav. Până atunci, însă, Adele și avocata ei intentează un nou proces tatălui copilului ei, de asemenea legat de bani. Se pare că acesta refuză să plătească școala celui mic. Suferind de sindromul Dravet, Davis n-a mai putut continua școala unde a învățat timp de patru ani, din lipsă de bani.

Din mai 2019, Nicolae Sota a refuzat să mai plătească pensia alimentară de 2.000 de lei lunar și nici taxele la școala privată.

'Nu a mai plătit taxa la școală de prin mai, anul trecut. Nu am pornit acest dosar pentru că am tot sperat să facem pace. Și să nu-i mai fac procese, să ne înțelegem, ca doi adulți. Noi, mă refer aici la mine și la avocata mea, am tot insistat să facem pace. Am tot așteptat, am tot amânat orice proces. Am sperat ca măcar după testele de paternitate – iar acum Davis are și niște probleme la inimă – să ne înțelegem amiabil pentru binele copilului. El a refuzat însă orice înțelegere, orice discuție… Atunci, am revenit în ring! Deși nu astea ne-am dorit, eu și avocata mea, pentru Davis', a declarat Adela Chirică pentru cancan.ro.

'Davis are încadrare de la Protecția Copilului către această școală. Noi am tot încercat să facem pace cu tatăl lui, de aia nu am mai început niciun proces… Iar eu nu am dreptul la muncă pentru că, potrivit certificatului de handicap al lui Davis, sunt însoțitorul permanent al lui', a mai dezvăluit Adela Chirică.

Primul termen va avea loc chiar zilele acestea, iar fosta logodnică îi cere miliardarului să reia plata, nu retroactiv, pentru ca Davis să poată continua școala particulară. 'Nu mie îmi dă banii ăștia, ci lui Davis. Sunt pentru educația lui', a încheiat Adela Chirică.

Citește și:

Adele Chirică, mama unui copil special, scrisoare emoţionantă pentru Iohannis: „Nu mai am încă 5 ani de pierdut din viața fiului meu cu handicap grav!'

Cine e Adele Chirică, femeia care a revoluționat sistemul medical din România. Tatăl copilului ei bolnav este un miliardar celebru și a obligat-o să facă testul de paternitate

Adele Chirică, victorie în instanță. Tatăl milionar al fiului ei cu handicap este obligat să plătească o pensie de 4.500 de lei!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton