Adela Popescu - “Trăim ca doi oameni căsătoriţi de 3 ani”

 Florentina Liutic
.

„Cu mintea nealterată de îndrăgosteală am văzut că Radu poate deveni nu neapărat partenerul ideal, un partener bun. Cu certitudinea asta, mi-am dat frâu liber sentimentelor.

 

Adela,  se pare că eşti într-o perioadă în care muzica a devenit mult mai importantă decât televiziunea în viaţa ta. Aşa a fost să fie sau aşa ai ales tu?

Consider că lucrurile importante vin atunci când eşti pregătit să le întâmpini. La fel cum cred şi despre marea dra­goste, aşa cum niciodată nu am fost supărată că nu am luat o probă, un casting. Am ştiut că nu era pentru mine. De aceea consider că e o peri­oadă foarte bună în care pot să fac muzică, pentru că m-am maturizat şi pentru că pot vorbi despre sentimente puternice cunoscându-le.

 

Adela

 

Deci crezi mai mult în destin decât în alegerile tale…

Cred în alegerile pe care le faci având variantele date de destin. Nu am ştiut niciodată dacă am făcut alegerile cele mai bune, dacă destinul a fost bun cu mine sau dacă nu cumva tot ceea ce mi s-a întâmplat rău sau bun am trecut prin filtrul unui om pozitiv, unui om care indiferent de ce i se întamplă, găseşte o explicaţie. Şi cum spuneam mai devreme, cred foarte tare că, dacă e să se întâmple, se întâmplă, dacă nu, nu. Asta m-a ferit de a nu îmi invidia colegele, de a nu avea sentimentul că merit ceva mai bun şi cineva îmi face o nedreptate.

 

Cu iubirea cum e? Noi o alegem sau ea ne alege pe noi?

Cred că iubirea cea mare vine când, cum am zis mai devreme, ai capacita­tea să o înţelegi. Şi când ai nevoie de ea. Sunt convinsă că poţi întâlni un om la o vârstă nepotrivită, el fiind un om minunat, dar tu să nu ai disponi-bilitatea să vezi asta, la fel de bine poţi întâlni un om cu mai puţine cali-tăţi la o vârstă în care tu ai nevoie de marea iubire. Aşa că este despre tine, nu despre celălalt.

 

Relaţia ta cu Radu pare foarte calmă şi aşezată. Cum aţi reuşit să supravietuiţi în jungla show-biz-ului?

Nu consider că este o junglă. Asta ar însemna că noi suntem nişte animale sălbatice şi nu cred asta despre mine şi colegii mei. Însă cred că mai puţină ex­punere şi prieteni de nădejde care nu te-ar vinde pentru trei lei, toate astea împreună ne-au ajutat.

 

Au existat sau există gelozii între voi?

Sincer, au fost mici şicanări aşa, pe care eu le numesc alinturi, dar din feri­cire nu au născut teama reală că ne-am putea pierde. Cred că este un senti­ment chinuitor pe care nu îmi doresc să îl simt. Şi în afara cazurilor în care există ceva fondat, cred că gelozia are legătură cu posesia şi nu cu iubirea.

 

În dragoste e nevoie de prezent con­tinuu. Cum reuşeşte Radu să te recu­cerească?

Cred că îi e drag de mine şi face lucru­rile pe care le face un om pentru celălalt atunci când îi este drag. Adi-că încearcă să îmi facă mici surprize, are grijă de mine, vrea să mă facă să mă binedispun, să râd.

 

De curând, după ce aţi revenit din Thailanda, presa a speculat că eşti gata să devii mamă. Este adevărat, te gândeşti să ai un copil?

Sigur că mă gândesc, dar asta nu înseamnă că suntem în perioada în care încercăm şi nu ne iese. Ne dorim şi când vom considera că a venit mo­mentul oportun, vom trece la treabă.

 

Toată lumea aşteaptă de la tine şi de la Radu încă o veste mare: căsătoria. Eşti pregătită? Aţi vorbit despre asta?

Trăim ca doi oameni căsătoriţi de 3 ani, motiv pentru care căsătoria nu o mai vedem ca pe o prioritate. Aşa că probabil vom face asta în momentul în care va veni un copil.

 

Ti se pare cool să îţi anunţi momen­tele importante din viaţă (nunta, naşterea primului copil) pe Face­book? Tu cum vei proceda?

Pentru că am fost întrebaţi de nenumărate ori când se va întâmpla asta şi am promis că vom face public, ne vom decide la momentul potrivit.

 

LUANA DĂNEȚ Foto ALEX GÂLMEANU

Stilist SILVIA CRISTESCU Machiaj: NARCISA ŞIMANDAN

Coafură: CRISTINA TROHANI (Cristina Trohani Hair Studio)

Vestimentaţie: Valentino, Red Valentino (Fashion Victim), Zara

Accesorii:  H&M, Casadei (Distinto)

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton