Adela Popescu l-a deschis la camașă pe Shurubel în direct, la TV. Imagini neașteptate: "Pot să..."

 Raiciu Adriana
.

Adela Popescu l-a deschis la camașă pe Shurubel în direct, la TV. Adela Popescu și Shurbuel au fost protagoniștii unui moment extrem de amuzant, în cadrul ediției de ieri de la Vorbește Lumea. Iată cum a decurs dialogul dintre cei doi prezentatori!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu este una dintre cele mai iubite vedete din țara noastră. Pe lângă faptul că este actrițe cu acte în regulă, a jucat de-a lungul anilor în diferite seriale de televiziune, dar a cochetat și cu muzica, este și prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea. Ea face o echipă de cinste cu Shurubel și Bogdan și au tot timpul glumițe între ei.

adela-popescu-3adela-popescu-3

În ediția de miercuri, Adela Popescu și Shurubel au fost protagoniștii unui episod extrem de amuzant. Vedeta a încercat să-și eplieze colegul, însă dialogul dintre cei doi a fost savuros. Iată cum a decurs conversația între aceștia!

Citește și: Cum au gestionat Adela Popescu și Radu Vâlcan momentele dificile în relație:„Atenţia noastră toată nu are cum să fie mereu îndreptată unul către celălalt’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce are Adela Popescu în geantă. Prezentatoarea TV, dată de gol de colegii de platou:„Vai de capul meu!’

Citește și: În ce relații au rămas Raluca Bădulescu și soțul ei după ce au anunțat divorțul:„Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta’

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău însărcinată în luna a opta:„În curând, o să știu ce înseamnă viața cu adevărat’

Adela Popescu l-a deschis la camașă pe Shurubel în direct, la TV

Shurubel a întrebat-o pe Adela Popescu dacă poate să îl epileze în zona pieptului, iar răspunsul vedetei a fost unul pozitiv. Astfel, actrița a fost nevoită să în deschidă la camașă, iar întreg momentul a fost amuzant pentru ceilalți oameni din platou, dar și pentru telespectatori.

„Shurubel: Mă faceți și pe mine pe piept? (n.r- le-a cerut să îl epileze)

Adela: Vrei să te fac eu?

Shurubel: Deci eu am zis în felul următor. Am vrut să fiu bărbat, am vrut să îmi crească păr pe piept. Mi-a dat Doamne Doamne trei fire. Băi, decât să le am pe astea trei, mai bine deloc.

Adela Popescu: Pot să te desfac de tot?

Shurubel: Nu, atâta. Îți ajunge. Nu te arunca.

Bogdan: Auzi, dar soția te mai recunoaște acum, fără astea trei fire pe piept?

Adela Popescu: Când pune ea mâna seara așa.(…) Priviți aici! Deci ceva mai sexy mie rar mi-a fost dat să văd. Nu, sincer. Vi s-a întâmplat să vedeți ceva mai sexy de atât?', a fost discuția celor trei, din timpul emisiunii.

Bineînețeles că totul a fost în spirit de glumă, iar toată lumea s-a distrat de minune.

Ce are Adela Popescu în geantă

În altă ediție a emisiunii, colegii de platou au căutat-o în geantă pe îndrăgita artistă. Ei au descoperit ochelari, un sendviș, un biberon, o carte, un măr, o sticlă de apă, biscuiți, tacâmuri din plastic, minge antistres, încărcător de telefon și un pampers.

După ce au terminat, Adela Popescu a spus: „Orice om normal are ce am eu în geantă, nu?’.

sursă foto- Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton