Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au confruntat cu monotonia în cuplu: ”Nu credeam că e posibil cu trei copii. Trebuia să apelăm la psihoterapie...”. Cum au trecut peste

 Calin Maria Bianca
.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au confruntat cu monotonia în cuplu. Ei bine, de fiecare dată când își fac apariția în fața publicului, cei doi prezentatori TV sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și radiază de fericire unul în preajma celuilalt. Cu toate astea, și deși au trei copii și zile foarte încărcate, frumoasa soția a lui Radu Vâlcan susține că a simțit cum intervine monotonia în căsnicia lor. Iată cum au reușit să treacă peste, dar și ce a spus el despre acel episod remarcat de către partenera sa de viață. Au recunoscut și dacă au apelat sau nu la psihoterapie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu formează una dintre cele mai frumoase cupluri și familii din showbiz-ul românesc, însă cu toate astea au trecut și prin momente mai puțin plăcute. Ce-i drept, nu au lăsat să se vadă clipele grele prin care trec, dar acestea au fost prezente în viața lor. Ba mai mult decât atât, frumoasa prezentatoare TV susține că au fost situații când trebuiau să apeleze la ajutorul psihoterapiei.

adela-popescu-copii-1adela-popescu-copii-1

Viața lui Radu Vâlcan și a Adelei Popescu s-a schimbat radical după ce au devenit părinți pentru prima dată. Nici bine nu s-au acomodat cu acest statut și a venit și cel de al doilea copil, astfel că nu au avut timp la dispoziție să se gândească prea mult la stările și momentele prin care trec. Mai apoi și-a făcut apariția și cel de al treilea băiețel, când lucrurile s-au liniștit, iar frumoasa prezentatoare TV a avut timp să reflecte asupra relației de cuplu.

Citește și: Ce spune Adela Popescu despre revenirea la Vorbește Lumea: „Aștept noi provocări. Dorința mea acum este să…'

Citește și: De ce a rămas Adela Popescu afară în frig, la ceas de seară: „Deger, tare mi-e teamă că…”

Citește și: Cum au ales Theo Rose și Anghel Damian numele Sasha pentru fiul lor: „Inițial am crezut că este fetiță și…”

Citește și: Marina Dina și noul iubit, prima apariție împreună. Cum s-au cunoscut: „Eu eram într-o relație și…”

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au confruntat cu monotonia în cuplu

Într-un interviu recent, Adela Popescu nu s-a sfiit să mărturisească că au fost momente în care ea și soțul ei s-au certat sau au avut diverse discuții, ca în orice relație. De asemenea, a povestit și cum se împacă acum, în raport cu modul în care o făceau în trecut. Totuși, ceea ce a atras atenția tuturor este că prezentatoarea TV a recunoscut că, la un moment dat, a intervenit monotonia în cuplul lor.

'Nu aș fi crezut că asta e posibil când ai trei copii. Și nu crezi asta pentru că, de fapt, atenția ta nu mai este îndreptată către relația de cuplu, ci către copii. Însă, dacă ai răgaz să privești, poți să ai surprize. Eu nu știu dacă am simțit monotonia în cuplu, cât oboseala în cuplu. Efectiv, nu mai aveam putere să oferim bucăți din noi și celuilalt. ', a spus Adela Popescu pentru paginadepsihologie.

Totuși, se pare că Radu Vâlcan nu a pus astfel problema, iar el nu a simțit atât de intens cum s-a schimbat viața lor de după apariția copilului. De asemenea, este de părere că nici monotonia nu s-a instaurat prea mult în relația lor.

'Nu există monotonie în cuplul nostru, pentru că avem mereu parte de libertate, comunicare, surprize, activități comune, momentele noastre, sexuale și nu numai. Zicea Sigmund Freud: „Noi nu ne întâlnim întâmplător, întâlnim doar acele persoane pe care deja le cunoaștem în subconștientul nostru.', a spus Radu Vâlcan pentru sursa menționată.

Cum au reușit Adela Popescu și Radu Vâlcan să treacă peste monotonia din cuplu

Deși Radu Vâlcan susține că nu s-a pus problema de monotonie în relația lor, Adela Popescu a simțit altfel lucrurile. Nu doar că a precizat că simțea 'oboseala' în cuplu și monotonia, ci a explicat și cum au reușit să treacă peste acele momente. Bineînțeles, soluția a fost să petreacă mai mult timp unul în compania altuia.

'Însă, am început să fructificăm mai bine prima parte a zilei, atunci când doi dintre copii sunt la școală și la grădiniță. Ne bem cafeaua împreună, ieșim la prânz, la un masaj de cuplu.', a continuat Adela Popescu.

Adela Popescu, la un pas să apeleze la psihoterapia de cuplu

Adela Popescu a fost întrebată dacă a apelat vreodată la psihoterapia de cuplu, iar răspunsul ei, la fel ca al lui Radu Vâlcan, a fost unul negativ. Totuși, frumoasa prezentatoare TV a continuat să explice că uneori au fost momente când trebuia să facă acest lucru, astfel, cel mai probabil, lucrurile se rezolvau mult mai repede și mai ușor.

'Nu, din păcate, însă au fost în ultimii doi ani momente când ar fi trebuit. Poate ne-ar fi ajutat să ajungem, mai repede, în punctul în care am ajuns până la urmă, dar mult mai șifonați.', a continuat Adela Popescu pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton