Adela Popescu, fotografie neașteptată de la prima sarcină: „Zile întregi am umblat cu varză în sutien”

 Mirea Roxana
.

Adela Popescu este însărcinată în ultimul trimestru, iar în câteva săptămâni, ea și Radu Vâlcan vor deveni părinți pentru a treia oară. Însă, vedeta a rememorat momentul în care a născut pentru prima dată și a publicat o serie de fotografii excepționale din perioada respectivă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară și îl va aduce în curând pe lume pe cel de-al treilea băiețel. Alexandru, primul copil al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan, a împlinit vineri, 11 iunie, frumoasa vârstă de 5 ani, iar actrița a rememorat într-un mod inedit nașterea primului ei copil.

ad1-2ad1-2

Cu siguranță, multe femei se răgăsesc în imaginile publicate de Adela Popescu pe pagina sa personală de Instagram. Imaginile, fără vreun fitru aplicat, redau cu exactitate viața de mămică. Naturalețea ei este unul dintre motivele pentru care oamenii o apreciază și îi urmăresc cu drag activitatea.

Citește și: Însărcinată, Adela Popescu a izbucnit în plâns la volan:„M-a sunat Radu și i-a stat inima când m-a auzit'

Citește și: De ce s-au despărțit, de fapt, Adela Popescu și Dan Bordeianu:”A venit sfârșitul lumii”

Citește și: Lora pleacă de la Vorbește Lumea.De ce a renunțat la postul de prezentatoare TV

Citește și: Aida Parascan, părăsită și de tatăl copilului, după ce a pierdut sarcina:„L-am înțeles'

Adela Popescu, despre experiența primei nașteri

Adela Popescu și-a amintit cu emoție despre experiența primei nașteri. Aceasta a publicat ultima fotografie pe care a realizat-o înainte de a-l aduce pe lume pe Alexandru. De asemenea, actrița nu a ezitat să publice și o imagini în care are varză în sutien pentru că i se angorjau sânii.

„În noaptea asta, acum cinci ani, după o ploaie sănătoasă, plecam spre maternitate. Pe 11.06, la 11:06, îmi întâlneam marea dragoste, pe Alexandru. Am niște emoții diferite anul acesta. Tot ploaie, tot în așteptare, tot băiețel. Sigur că am scormonit puțin prin pozele din telefon făcute atunci și am făcut o selecție și pentru voi. Așadar:

1. Ultima poza cu burtică înainte să nasc.

2. Cirese mâncam și atunci

3. În spital, la scurt timp după naștere

4. Prima zi acasă. O celebram cum se cuvine, cu un serial (The good wife) și ceva dulce. V-am zis că sunt multe similitudini.

5. Tati, Radu Vâlcan, în acomodare

6. Cea mai sexi fotografie a mea. Zile întregi am umblat cu varză in sutien. Mi se angorjau des sânii, iar varza este recunoscută pentru efectele ei în lupta cu inflamațiile. Să n-aud comentarii! (râde)

7. Seara, la un prosecco, în gradina noastră, obosiți, dar fericiți. De cele mai multe ori eram doar obosiți. (râde)

8. Te iubesc, dragostea mea!' a scris Adela Popescu în dreptul fotografiilor care ilustrează experiența primei nașteri.

Adela Popescu vrea să nască natural

Prezentatoarea TV urmează să nască la mijlocul lui iulie și are de gând ca nașterea să fie una naturală, nu prin cezariană, spunând că durerile sunt aceleași: „Practic, durerile sunt același și la nașterea naturală și la cezariană. La nașterea naturală e travaliu dureros, la cezariană te doare după operație’.

Adela Popescu a povestit și cum au decurs nașterile celorlalți doi copii, Alexandru și Andrei și a dezvăluit care este termenul pentru cea de-a treia naștere, explicând că a descoperit beneficiile aducerii pe lume a unui copil pe cale naturală: „Sper să nasc natural și a treia oară. Pe 13-16 iulie este termenul. Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Sper să fie ok. La Alexandru am avut travaliu de 10 ore, la Andrei am născut pe viu, nu au mai avut timp să-mi facă epidurala, am stat 5 ore în travaliu atunci’.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton