Adela Popescu, îngrijorată cu puţin timp înainte de a naşte: "Eu ce fac?"

 Pirvu Cristina
.

Adela Popescu va naşte în curând un băieţel. Prezentatoarea TV este nerăbdătoare, dar acum îşi face griji mari. Iată de ce vedeta se teme în această perioadă!

Dimineaţa de 28 noiembrie a venit cu viscol, zăpadă şi temperaturi minime în Capitală. Adela Popescu, care este de ceva timp în concediu de maternitate, îşi face griji mari. Vedeta se gândeşte cum va ajunge la spital în condiţiile în care oraşul este blocat.

Ninge continuu, iar ea se întreabă dacă are în apropierea casei o persoană cu competenţe medicale. Ar avea curajul să nască în propria locuinţă?

„Orasul e blocat. Stiti cu totii. Pun si eu o intrebare legitima acum: daca ar fi sa fie sa vrea flatiolu' sa vada lumina zilei azi, acum, eu ce fac? Asadar, care aveti competente medicale si stati prin zona, dati un semn. 🙂 
Ps: sau daca nu aveti competente, dar macar un elicopter, tot un semn sa dati. „, a scris Adela.

Cu siguranţă Radu Vâlcan este alături de ea, la fel şi medicii care i-au monitorizat sarcina. Abia aşteptă să îl vedem pe frăţiorul lui Alexandru!

Adela Popescu, declaraţii înainte de a naşte al doilea copil

„Mă simt bine. Am terminat curățenia, am spălat hăinuțele mici cât două palme, am rezolvat cu pătuțul, am eliberat rafturile, am făcut bagajul și gata, acum chiar mă pot relaxa. Am avut timp de introspecții în care mi-am dat niște răspunsuri importante legate de incontestabilă dinamică a relațiilor interunane-un excelent motiv de insomnii în care am încercat să vizualizez cum va fi de data asta. Cum va fi de data asta? Când vor începe contracțiile? Se va întâmplă ziua, noaptea? Cât va dură travaliul? Oare debutul alăptării va fi la fel de dureros că prima oară? Noroc că am alături un ciuf mic și blond în care îmi bag nasul de fiecare data și îmi amintesc ce norocoase sunt cele ce au motive de insomnii, așa că mine”, a scris Adela Popescu pe blogul său. 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton