Adela Popescu, primele declarații după ce a născut: „Ne mai trebuie o pereche de gemeni”

 Dumitrache Medeea
.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară! Cei doi sunt extrem de fericiți și au publicat și primele imagini în care apare bebelușul. Deși a trecut doar o zi de le venirea pe lume a celui mic, Adela deja vorbește despre o viitoare sarcină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu sunt în culmea fericirii! Cel de-al treilea copilaș s-a născut ieri, iar cei doi au publicat deja și primele fotografii alături de cel mic.

adela10adela10

Deși a trecut doar o zi de când a născut, Adela Popescu nu s-a dat în spate și a adus în discuție o posibilă viitoare sarcină…cu gemeni!

Adela Popescu: „Ne mai trebuie o pereche de gemeni'

Adela Popescu este mămică pentru a treia oară! Dar oare va exista și o a patra oară? Ei bine, vedeta a spus, bineînțeles în glumă, că tot ce le lipsește este o pereche de gemeni.

Citește și: Adela Popescu a născut un băiețel!

Citește și: Ce sfat a primit Adela Popescu de la tatăl ei, înainte de a treia naștere:

Citește și: Fulgy, scandal cu Ioniță de față cu poliția.

Citește și: Artistul Alexandru Bulacu a murit la doar 27 de ani. Iubita lui, răpusă de durere:

Deși are trei copii, Adela Popescu și Radu Vâlcan nu se plâng fiindcă au un ajutor asigurat. Pe lângă cele două bunici care sunt dispuse să aibă grijă de cei mici oricând, Adela și Radu au angajat de curând și o bonă.

Hai să trecem totuși de al treilea, nu este momentul oportun să vorbim despre asta (nr. al patrulea copil). Ne mai trebuie o pereche de gemeni băieți. Am luat și o bonă, e de două săptămâni la noi, se acomodează. Stați cuminți!', a spus Adela.

Vedeta a vorbit și despre cum a decurs cea de-a treia naștere. Deși în timpul travaliului regreta că a ales să nască din nou natural, Adela Popescu spune, acum, că este cea mai bună alegere.

„Gluma, glumă, dar eu nu mă învăț minte. În timp ce nășteam, era atât de dureros încât mă întrebam ce a fost în capul meu, cum e mintea atât de selectivă încât am uitat cum a fost la ceilalți și am ales din nou să nasc natural. După nașterea naturală lucrurile sunt mult mai simple, e dureros atunci pe moment, la cezariană e mai complicată situația după. Oricum, fără suferină nu ai cum să dai naștere', a mai spus vedeta.

„Zici că a născut el'

Deși Adela Popescu este cea care a născut, se pare că Radu Vâlcan a avut niște emoții de nedescris. Blondina a povestit că i-a cerut soțului ei să o lase pe ea la volan, deși intrase deja în travaliu.

Am înfrânt! M-am culcat liniștită, nu aveam contracții, dar pe 5-6 dimineața am avut o contracție și am știut. Primul lucru pe care l-am făcut am sunat-o pe mama lui să vină la noi, am făcut duș și l-am trezit. Era foarte emoționat, i-am zis să conduc eu că îl înțeleg că e într-o situație dificilă. Soțul meu nu mai face față la atâtea emoții, zici că a născut el, e eliberat acum', a spus Adela.

Iar despre cel mic, Adela spune că deja i se pare că seamănă cu Radu Vâlcan. Vedeta va ieși în curând din spital, iar bebelușul își va cunoaște toată familia.

Treaba lui a fost destul de scurtă, în trei ore și ceva am născut, a fost o agonie, dar până la urmă copilul a ieșit victorios, mare, e bine nu știm cu cine seamănă, a fost mare. Dacă e să mă iau după mărime, seamănă cu tatăl. Suntem la momentul alăptării, ne trezim la două ore, iar ăia micii erau cam nerăbdători dar și nervoși și m-au întrebat dacă mai am burtă ca să-i pot lua și pe ei în brațe. Așteptăm să ne reunim, Mai stau aici două zile'.

Adela Popescu: „Durerea era groaznică'

Adela Popescu a dezvăluit că travaliul a durat trei ore, însă durerea a fost una groaznică. Aceasta a declarat că efectul epiduralei s-a dus repede, iar altă anestezie nu mai putea să primească.

„Ideea e că m-am culcat liniştită, nu mă durea nimic. Pe la 5 dimineaţă au început contracțiile şi am zis că nu îmi sperii soţul. Am sunat-o pe mama lui, am sunat-o pe mama mea, apoi l-am trezit pe el. Chiar i-am zis că dacă vrea să conduc, eu pot să o fac. Era prea emoţionat, dar am ajuns cu bine la spital. Travaliul a fost scurt, în 3 ore jumătate am şi născut.

Efectul epiduralei s-a duş rapid, iar durerea era groaznică. Bebeluşul nu cobora, anestezie nu mai puteam primi, a fost dureros tare, dar a ieşit victorios. Copilul e bine, se trezeşte la 2 ore, nah…', a povestit Adela Popescu la Vorbește Lumea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton