Adela Popescu, criticată de fani pentru că nu se îmbracă mai atrăgător: „Sunt vorbe pe care le aud zilnic, care pot răni profund!” 

 Borcilă Andreea
.

Adela Popescu, criticată de fani pentru că nu se îmbracă mai atrăgător. Frumoasa prezentatoare tv a adoptat de mult timp un stil vestimentar lejer și confortabil. Fosta actriță a ales să poarte ținute care o avantajează, dar mai ales în care se simte cel mai bine. În mediul online, au existat și voci care au blamat-o pentru că nu este feminină. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu este mereu activă pe rețelele sociale, chiar dacă își împarte viața între familie și carieră. Pentru că e mereu pe fugă, prezentatoarea de la Vorbește lumea, marca PRO tv, alege să poarte, de obicei, ținute lejere și confortabile. Chiar dacă poate fi una dintre acele vedete care se îmbracă fashion și la modă, există și fani care nu sunt de aceeași părere. 

adela-popescu-2adela-popescu-2

Fosta actriță din telenovelele românești se poate considera o femeie împlinită. Are trei băieți frumoși alături de soțul Radu Vâlcan, unul dintre cei mai atrăgători bărbați din România. Pe rețelele sociale, fosta cântăreață, care a făcut parte din trupa DJ Project, ține legătura cu fanii ei. Deseori, postează poze din viața ei reală, fără filtre și fără să țină cont de ce ar putea să spună lumea.

Citește și: Cum își împarte Adela Popescu timpul între cei trei băieți:”De cele mai multe ori, mă simt vinovată”

Citește și: În ce relații au rămas Adela Popescu și Dan Bordeianu.Au fost față în față, la emisiune

Citește și: Nicolae Botgros, îndurerat de moartea lăutarului Anatol Ciobanu:”Adio, prietene cu care am copilărit!”

Citește și: Războiul și-a pus amprenta pe chipul lui Volodimir Zelenski.Transformarea președintelui Ucrainei în 40 de zile

Adela Popescu, criticată de fani pentru că nu se îmbracă mai atrăgător

Adela Popescu a fost, din nou, ținta răutăților pe Internet. Nu de puține ori, vedeta PRO a intrat în gura cârcotașilor care o blamează pentru aparițiile ei publice și de la tv. De data asta, fanii s-au legat de felul în care ea alege să se îmbrace. Recent, Adela Popescu a vrut neapărat să le transmită un mesaj haterilor, pe pagina ei oficială de Facebook.   

„Ce te imbraci asa larg si desalat?

Muleaza-te si tu putin! Fii si tu mai sexy, mai atragatoare! Pune si tu o rochita! Fii mai feminina! Te ascunzi pentru ca ai cateva kg in plus! Ai slabit si nu-ti sta bine! Esti frumoasa, dar…!

Sunt vorbe pe care le aud zilnic, prejudecati cu care am trait mereu! Dar sunt si vorbe care pot rani profund, daca nu esti sigur(a) pe tine”, a postat Adela Popescu în social media.  

„Ce vreau sa spun este ca felul in care eu ma imbrac are legatura doar cu viziunea mea despre fashion, despre mine, despre bucuria si libertatea mea. Vad feminitatea ca pe ceva mai mult decat o fusta scurta, o talie cambrata si un toc ce intra in iarba cand fugi dupa baieti (fiecare dupa ai ei, da? 🙂

De fapt.. nu cred ca trebuie sa ma justific.

N-ai cum sa-i impaci pe toti, iar sa incerci inseamna sa traiesti pentru altii, asa ca #stopprejudecatilor. Eu ma simt bine cu mine, iar hainele pe care le aleg sunt expresia veseliei mele, despre care tot lumea spune ca este contagioasa', a mai continuat prezentatoarea TV.

Adela Popescu, anunț despre cel de-al patrulea copil 

În cadrul emisiunii Vorbește lumea, prezentatoarea TV a făcut o declarație neașteptată, scrie Libertatea.ro. Fosta actriță a glumit pe seama faptului că prietenele ei o ajung din urmă, când vine vorba de a aduce bebeluși pe lume.

„Ce mă fac, ce mă fac? Prietenele mele mă ajung din urmă. Dana a ajuns la copilul cu numărul doi, iar Laura mai are foarte puțin până la numărul trei. Îl fac pe numărul patru. Nu!', a declarat soția lui Radu Vâlcan, în direct, la TV.

Ce o nemulțumește pe Adela Popescu acum

Adela Popescu, în vârstă de 35 de ani, a recunoscut recent, pe rețelele de socializare, că a început să nu se mai simtă atât de tânără, mai scrie sursa citată.

„Acum 7 zile m-am uitat în oglindă și zic sunt bătrână!. Nu știu, am avut așa o chestie ciudată, m-am uitat în oglindă, mi s-a părut că sunt bătrână.

Sigur, este și o chestiune de percepție, sunt și 8 luni de nesomn, mai mult sau mai puțin, plus toată perioada asta stresantă, care se reflectă în tot felul de lucruri.

Suntem nervoși, nu dormim noaptea, însă uitându-mă așa la mine și spunând că nu prea îmi place ce văd, am zis să mă duc la cosmetică. A fost surprinderea mare când cosmeticiana mi-a zis dar să știi că-ți arată bine tenul', a povestit Adela Popescu într-un InstaStory, spre sfârșitul lui martie.

Sursă foto: Facebook, Instagram, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton