Adela Popescu, detalii despre botezul celui de-al treilea fiu: „Știm locația, știm ziua, nu știm ținutele”

 Miniosu Alexandra
.

Adela Popescu a oferit detalii despre botezul celui de-al treilea fiu. Ea și soțul ei, Radu Vâlcan, se pregătesc intens pentru creștinarea micuțului Adrian. Deși au stabilit deja locația, ziua și biserica, nu știu încă ce ținute vor purta. Iată ce alte declarații a făcut vedeta despre marele eveniment!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu a dat din casă și a dezvăluit detalii despre botezul celui de-al treilea fiu. Se pare că pregătirile sunt în toi, ea și Radu Vâlcan dorindu-și ca totul să iasă perfect. Astfel, cei doi vor ca mezinul să aibă parte de o petrecere cel puțin la fel de frumoasă ca cele organizate pentru frații mai mari.

p2-3p2-3

Luna trecută, pe data de 11 iulie, Adela Popescu și-a văzut visul împlinit. Atunci, soția lui Radu Vâlcan l-a născut pe cel de-al treilea copil al cuplului. Este vorba tot despre un băiețel, pe care toată familia îl adoră. La fel ca în cazul fraților lui, actrița și prezentatorul au ales ca numele lui să înceapă tot cu litera „A'. Astfel, pe micuț îl va chema Adrian. Acesta va fi botezat în curând, potrivit spuselor mamei lui, ce a oferit primele detalii despre eveniment.

Citește și: Cum arată Adela Popescu în costum de baie, la trei săptămâni după naștere

Citește și: Imagini noi din casa cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan.Cât au costat cele mai scumpe piese de mobilier

Citește și: Kylie Jenner este însărcinată.Vedeta va deveni mămică pentru a doua oară

Citește și: De la ce au pornit certurile la Survivor și cum a ajuns Elena Marin în postura de „victimă':„Nu am fost de acord'/ EXCLUSIV

Adela Popescu, detalii despre botezul celui de-al treilea fiu

Adela Popescu și-a luat fanii prin surprindere prin câteva declarații inedite despre botezul celui de-al treilea copil. Partenera de viață a lui Radu Vâlcan a dezvăluit că amândoi se pregătesc de eveniment, astfel că au pus deja la punct detaliile importante.

Adela Popescu a dezvăluit detaliile despre botezul celui de-al treilea fiu pe contul ei de Instagram. Acolo, vedeta le-a mărturisit fanilor că a stabilit deja locația, ziua, biserica și florile. Mai sunt însă și alte lucruri de stabilit. Actrița mai trebuie să se gândească la ținute și la orele în care va avea loc creștinarea micuțului Adrian.

„Nu știm ținutele, nu știm orele'

Astfel, deși nu a oferit o dată exactă, Adela Popescu a dat de înțeles că botezul celui de-al treilea băiețel va avea loc curând. Tot despre el, a lăsat de înțeles că va fi un eveniment restrâns și că nu vor fi „așa de mulți' oameni.

„Ne pregătim de botez. Știm locația, știm florile, știm ziua, știm biserica. Nu știm ținutele, nu știm orele.

(…) După ce punem la punct chiar toate detaliile, vor afla și invitații că sunt invitați. Vreau să facem o invitație oficială… O vom trimite pe WhatsApp și vom și suna, că nu suntem așa de mulți', a declarat Adela Popescu la InstaStory.

Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o poveste de iubire desprinsă parcă din filmele de dragoste. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 10 ani, la filmările serialului „Iubire și onoare'. Prezentatorul TV a mărturisit că au filmat mult împreună, până ce și-a dat seama că ea este aleasa inimii lui. Acesta a descris acele vremuri ca fiind cea mai pură perioadă din viața lui.

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu.

Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging', ne-a spus Radu Vâlcan, în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Instragam

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton