Adela Popescu a revenit la Vorbește Lumea, după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce surpriză i-a făcut Horia Brenciu

 Sutiu Theodora
.

Horia Brenciu, surpriză pentru Adela Popescu. După ce a fost nevoită să stea două săptâmâni în izolare, după ce s-a infectată cu COVID-19, Adela Popescu a revenit în platoul emisiunii Vorbește Lumea. platou a fost așteptată, pe lângă colegul ei Bogdan și Cosmina Păsărin, de Horia Brenciu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Artistul i-a făcut actriței o „surpriză' la care nu se aștepta. Moderatoarea TV și-a făcut apariția în direct altfel decât se aștepta. Atunci când a văzut-o, Horia Brenciu a făcut un gest cel puțin surprinzător.

adela-1-2adela-1-2

Adela și-a făcut intrarea în platou, miercuri, 22 septembrie, cu o roată perfectă din picioare, semn că s-a recuperat fizic după ce s-a infectat cu noul coronavirus. 

Horia Brenciu, surpriză pentru Adela Popescu, după ce s-a vindecat de COVID-19. I-a dat cu tortul în față

„Ne bucurăm că ești din nou sănătoasă', i-a transmis Horia Brenciu frumoasei vedete. Imediat după acest moment, Brenciu i-a trântit tortul în față.

„Dragii mei, orice revenire la TV se bonifică cu un tort ‘Bine ai venit, Adela. Ăsta este al tău, bine ai revenit!

Îți aparține. Ține fața…Asta e revenirea pe care ne-o dorim.', a precizat Horia Brenciu în momentul în care i-a trântit Adelei tortul în față.

Citeste si: Cum se simte Adela Popescu, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19: „E o stare de anxietate…

Citește și: Adela Popescu ar fi trebuit să-și boteze fiul azi, dar a anulat evenimentul din cauza COVID-19.Cine o înlocuiește la Vorbește Lumea

Citește și: Cum arată Elena Băsescu la 41 de ani.Ce intervenție i-a schimbat fizionomia, recent

Citește și: Cum arată Sophia Loren, la 87 de ani.Ce ținută a purtat actrița la un eveniment în Florența

Horia Brenciu, surpriză pentru Adela Popescu, Care a fost reacția ei

Reacția moderatoarei TV a fost una la care nu se aștepta nimeni. Vedeta nu s-a supărat deloc. Dimpotrivă, s-a amuzat copios.

„Atenție, ca să vă demonstrez că sunt sănătoasă și că tu ai încredere în mine…', moment în care Adela Popescu i-a dat lui Brenciu să guste din crema albă de pe fața ei.

„Este începutul emisiunii, nu finalul.', a mai spus prezentatoarea TV.

Cum a anunțat Adela că are COVID-19

În urmă cu 12 zile, Adela Popescu anunța, în direct la Vorbește Lumea, că este infectată cu COVID-19.

„Dragii mei, ieri seară am făcut un test și rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toții. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine și că o să ne revedem curând.

Vă pregătim noi surprize, chiar și așa: cu băieții în studio și cu mine de acasă. Aveți grijă de voi și fiți cu ochii pe Vorbește Lumea!, a fost mesajul transmis de Adela Popescu. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton