Adela Popescu a revenit în muzică după o pauză lungă: "Mă bucur că sunt aici"

 Raiciu Adriana
.

Adela Popescu a revenit în muzică după o pauză lungă. Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune, însă puțini știu că a cochetat și cu muzică. Recent, vedeta a revenit la prima sa pasiune și a scos o piesă alături de Keo. Primele declarații despre colaborarea momentului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu, în vârstă de 36 de ani, este actriță, cântăreață și prezentatoare de televiziune. După ce a fost la cârma emisiunii Vorbește lumea, emisiune difuzată pe Pro TV, a plecat în Republica Dominicană pentru a modera show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Totuși, în tot acest timp, vedeta nu a renunțat la prima sa pasiune: muzică.

adela-popescu-adela-popescu-

Astfel, miercuri, Adela Popescu a fost invitată la Radio Zu, alături de Keo, unde a cântat noua sa piesă. Soția lui Radu Vâlcan a revenit în muzică după o pauză lungă. Iată declarațiile făcute de aceasta!

Citește și: Ce a pățit Adela Popescu în Republica Dominicană, după ce Radu Vâlcan a lăsat-o singură:”Mi-am luat niște cuțite și dormeam cu ele”

Citește și: Adela Popescu împlinește 36 de ani. Ce surpriză pregătește Radu Vâlcan de ziua ei:„Ieșim puțin din rutină'

Citește și:Shakira spune totul despre despărțirea de Pique într-o nouă melodie:'M-ai părăsit din cauza narcisismului tău

Citește și:Volodimir Zelenski, după ce Polonia a fost lovită de rachete rusești:'Teroarea nu se limitează la granițele noastre'

Adela Popescu a revenit în muzică după o pauză lungă

Adela Popescu și Keo au fost invitații de astăzi de la Radio Zu. Cei doi au cântat în avanpremieră piesa „Fără tine', iar apoi au vorbit și despre colaborarea momentului.

„Mă bucur că sunt aici, alături de voi, și, mai ales, alături de Adela. Cu o piesă nouă, pe care am comis-o împreună. Piesa a fost concepută astfel încât să fie un duet. Și nu puteam să mă gândesc la o voce și la o personalitate mai potrivită pentru această piesă decât Adela. De mult, cred că de vreo 15 ani, am zis să facem ceva. E greu, da, suntem doar vecini la două străzi', a spus Keo, în direct la Radio Zu.

Adela Popescu a făcut și ea dezvăluiri despre noua piesa cu Keo.

„Piesa a fost gata cu totul, doar cu vocea lui', a spus ea, care a acceptat imediat colaborarea.

Piesa Adelei Popescu cu Keo urmează să fie postată și pe Youtube.

Cum și-a început Adela Popescu cariera muzicală

Vedeta a povestit în podcastul găzduit de Mihai Morar că a făcut sacrificii mari pentru visul ei: acela de a deveni actriță. În fiecare vineri, la ora 5 dimineața, Adela Popescu mergea în Drăgășani, acolo unde lua lecții de pian. Le cânta oamenilor din autobuz, dar și la nunți.

'Când era o nuntă în sat, mă împrieteneam cu lăutarii și știam când e programul de sarmale, iar atunci îi rugam să cânt și eu o melodie și mă lăsau. Pentru mine era fericire să cânt în autobuz. Făceam lecții de pian și mergeam în fiecare vineri, cu rata de 5 dimineața la Drăgășani să fac piat. În autobuz mă ridicam în picioare și întrebam: ‘nu vă supărați, pot să vă cânt și eu o melodie? Unii răspundeau, alții nu, nu conta, eu mă ridicam și cântam melodii de la Lordana Groza, de la Holograf, de la Laura Stoica', a spus Adela Popescu.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton